Briti vēlas balsot par «Breksita» noteikumiem (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tirgus izpētes firma «Survation» veikusi aptauju, kurā noskaidrots, ka lielākā daļa britu vēlas otru «Breksita» referendumu – 53% vēlas balsot par izstāšanās noteikumiem no Eiropas Savienības (ES).

Kad šī aptauja tika veikta aprīlī, lielākā daļa jeb 54% bija pret šādu referendumu. Aptaujas rezultāti rāda, ka sāk pieaugt to cilvēku skaits, kuri ir pret «smago Breksitu», un vēlas abpusēji izdevīgu «vieglo Breksitu».

Tagad tikai 35% britu piekrīt Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas viedoklim par to, ka «nekāda vienošanās ir labāka par sliktu vienošanos». Pašlaik 69% cilvēku īpaši iebilst pret ES muitas savienības pamešanu.

Kā zināms, pirmdien, 19. jūnijā, Lielbritānija uzsāk oficiālas sarunas par izstāšanos no ES - pagājuša gada jūnijā notikušajā referendumā 52% britu nobalsoja par šādu lēmumu. Lielbritānija ir pirmā ES dalībvalsts, kas izlēmusi izstāties no bloka.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu