Foto: Elegantās skatuves dīvas Laimas Vaikules dažādie tērpi (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē jau trešo reizi norisināsies pašmāju skatuves mākslinieces Laimas Vaikules organizētais festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala». Elegantā dziedātāja vienmēr izcēlusies ar krāšņu un neparastu, tomēr efektīgu stilu, tāpēc piedāvājam aplūkot Vaikules dažādos tērpus fotogalerijā!

Dziedātājas Laimas Vaikules skatuves tērpi vienmēr ir krāšņi un rūpīgi pārdomāti. Viņa pati intervijā izdevumam «Kas Jauns» atzinusi, ka skatuves tērpus viņai darinājuši dizaineri no visas pasaules, tomēr 90% gadījumu Vaikules pārraudzībā viņas tērpu meistaru komanda tos pārveido.

Skatuves tērpiem Laima nekad neizvēlas audumu brūnā un zaļganā krāsā. Visaktuālākās krāsas ir melna, balta, sarkana un dzeltena.

Lai arī Vaikules skatuves tērpi allaž ir ļoti krāšņi, brīvajā laikā dziedātāja spēj apvienot eleganto ar ērto. Bieži vien viņa izvēlas brīva piegriezuma bikses kopā blūzi vai kreklu, kā arī kedas.

 

#ЛАЙМАЛЛА

A post shared by Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) on

 

We will rock you! Всем хороших выходных ) #лайма #вайкуле #laima #vaikule

A post shared by Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) on

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu