Grandiozā Laimas Vaikules festivāla otrā diena (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Piektdien, 21. jūlijā, notika festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala» otrās dienas koncerts, kurā uzstājās Kriss Normens, Hibla Gerzmava, Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, Potap i Nastja, Gradusi, DiAna, Ots Leplands, Sunstroke Project, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Samanta Tīna, Freedom Ballet un citi.

Pirmajā koncerta dienā uz skatuves kāpa pašmāju mūziķi Intars Busulis, Aija Andrejeva, Krstīne Opolais, Jānis Stībelis, Justs Sirmais, Markus Riva, grupa «DAGAMBA», kā arī mākslinieki no Krievijas.

Jau vēstīts, ka festivāls norisināsies līdz 23.jūlijam un tā laikā kopskaitā vairāk nekā 40 izpildītāji priecēs Dzintaru koncertzāles klausītājus.

Starptautiskais festivāls aizsākts 2015. gadā. Apmeklētāji festivālā varēs dzirdēt solistus un kolektīvus no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas un citām valstīm.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu