Aminata «šiko» Laimas Vaikules festivāla aizkulisēs (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

«Laima Rendez Vous Jūrmala» festivāla aizkulisēs svētdien, 23. jūlijā, kopā ar slavenajiem māksliniekiem bija redzama arī pašmāju dziedātāja Aminata Savadogo, kura bija izvēlējusies iespaidīgu baltu tērpu.

Kā zināms, Aminata 2015. gadā pārstāvēja Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Austrijā ar hitu «Love Injected» un ieguva augsto 6. vietu. Savukārt 2016. gadā «Eirovīzijā» Zviedrijā ar Aminatas sarakstīto dziesmu «Heartbeat» Latviju pārstāvēja Justs Sirmais, iegūstot 15. vietu.

Laimas Vaikules festivālu Jūrmalā noslēdza Valērijs Meladze, Grigorijs Ļepss, Genādijs Hazanovs, Vahtangs Kikabidze, Monss Selmerlēvs, Aleksandrs Reva, Nani Bregvadze, Aleksandrs Panajotovs, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Anna Kova, Aminata un citi mākslinieki.

Kā jau ziņots, trešās dienas koncertā 22. jūlijā uz skatuves kāpa Stass Mihailovs, Grigorijs Ļepss, Lolita, Irina Bilika, Vladimirs Vinokurs, Arkādijs Ukupņiks, Jānis Stībelis, Rihards Lepers, Aleksandrs Kogans, Markus Riva, Antra Stafecka un citi.

Jau vēstīts, ka festivāls norisinājās no 20. līdz 23. jūlijam un tā laikā Dzintaru koncertzāles klausītājus priecēja vairāk nekā 40 izpildītāji.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu