Mārtiņa Rītiņa «pēctecis» atklāj, kas sagaidāms no restorāna «Vincents» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Vincents-132654686834669/

Sākot no šī gada 1. jūlija, Raimonds Tomsons ir pārņemis restornāna «Vincents» vadītāja lomu, pārņemot to pēc šefpavāra Mārtiņa Rītiņa 23 gadu ilgās darbības un viņa  aiziešanas pensijā, «Apollo» informē restorāna pārstāvji.

«Neparasts ēdiens un vīns patiešām nopelna un pieprasa, lai tam atbilstu neparasts pavadījums it visā! Es parūpēšos par to, lai viesu pieredze Vincents restorānā atspoguļotu laiku, piepūles un mīlestību pret to visu, ko ir ieguldījusi mana komanda,» komentē Tomsons.

Vai «Vincents» restorānu sagaida pārmaiņas?

«Jā, bet ar jaunu pievienotu vērtību. Restorānam piemitīs vēl dziļāka rakstura ieskats vīna kultūrā un zināšanās par to. Restorāna vīna karte būs ar savu personīgo stilu, raksturu un filozofiju.  Viesiem būs iespēja iepazīties ne tikai ar iztēles bagātu ēdienkarti kopā ar patiesu viesmīlību,  bet arī atklāt plašu vīna klāstu, iedziļinoties tajā ar personalizētu apkalpošanu. «Vincents» restorāna viesiem tiks piedāvāta arī iespēja vispirms izvēlēties vīnu, savukārt mūsu vīnziņi ieteiks un mūsu šefpavārs pagatavos šim vīnam pieskaņotu ēdienu!»

Vai mainīsies ēdienkartes koncepts līdz ar to?

«Ēdienkartes koncepts nemainīsies. Restorāna «Vincents» šefpavārs Aleksandrs Nasikailovs turpinās viesus pārsteigt ar savu meistarību tāpat kā viņš to ir darījis 11 gadus. Viņa talants un pieredze arī turpmāk radīs jaunas un satriecošas ēdienu garšas nianses, kuras palīdzēs vēl bagātāk atklāt speciāli piemeklētie vīni. «Slow Food» koncepts arvien pilnveidosies no sezonāliem, vietējiem un tradicionāliem produktiem.»

Vai tiek gaidīti interesanti vīna un gardēžu vakari ?

«Rīkosim vīna vakariņas, kurās tiks uzaicināti slaveni vīndari no Eiropas un visas pasaules. Mūsu mērķis ir būt par gastronomiskās gaumes centru, kur top jaunākie ierosmes pilni ēdieni līdz ar mākslas eleganci uz Jūsu šķīvja.»

Kā zināms, Raimonds ir iesācis savu karjeru viesmīļa palīga amatā «Vincents» 1999. gadā un ar savu profesionālo mērķu nospraušanu ir sasniedzis augstāko līmeni vīnzinības mākslā ne tikai Latvijā, bet arī visā Eiropā. Viņa šarms, oriģinalitāte un neviltota uzmanība detaļām ir restorānu viesu atzīts fakts par augstāko meistarības prasmi ne tikai someljē tēlā, bet arī komandas līdera tēlā. Šī brīža galvenais mērķis ir attīstīt jau esošo un topošo restorāna konceptu.

Restorāns «Vincents» četrus gadus pēc kārtas Latvijas labāko restorānu topā «Ekselence 30» ieņem 1.vietu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu