Draiski foto: Intars Busulis un Markus Riva puspliki plunčājas vannā (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Fanus pamatīgi iepriecinājuši divi gan Latvijā, gan Krievijā pazīstami latviešu dziedātāji - Intars Busulis un Markus Riva. Savos sociālās vietnes «Instagram» profilos abi vīrieši dalījušies ar fotogrāfijām vannā.

Intars Busulis un Markus Riva publicējuši draiskas fotogrāfijas, kurās redzami vienā un tajā pašā vannā. Tiesa, abi dziedātāji tajā nav devušies kopā, bet gan atsevišķi.

Lai arī varētu šķist, ka Intars un Markus fotogrāfijās ir pavisam kaili, Riva saviem sekotājiem «Instagram» vietnē vēsta, ka peldšorti kājās tomēr ir bijuši. 

Abi vīrieši acīmredzot izbaudījuši kārtīgu relaksāciju vannā ar rotaļu pīlīti un šampanieti. Turpat blakus redzamas arī zemenes un citi kārumi.

Par šāda veida fotogrāfijām, protams, sajūsmā ir mūziķu fani. Vērīgākie pie Busuļa attēla jau pamanījuši, ka tā ir tā pati vanna, kurā plunčājies arī Markus. Savukārt Rivas fani pie attēla koķeti vaicā, vai drīkst viņam pievienoties.

 

??? @dukascopykuhnja

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu