Zināms precīzs «The xx» uzstāšanās laiks Siguldā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar Siguldas pilsdrupu estrādē izskanēs šī gada «Sunset» festivāla trešā un pēdējā diena, kurā Siguldas iedzīvotājus un pilsētas viesus ar muzikālo priekšnesumu priecēs pašmāju apvienības «My Radiant You» un «Bandmaster», bet vakara kulminācijā šī gada gaidītākais notikums «Sunset» festivāla ietvaros – britu sensācija «The xx».

Vakara plāns 15. augustam:

18.30 ieeja pasākuma teritorijā

19.30 My Radiant You

20.30 Bandmaster

21.30 The xx

Iespējams, daļa klausītāju britu elektroniskā indīroka trio «The xx» iepazina tikai šoziem ar tik fenomenāli populāro radiohitu «On Hold» (Nr. 1 Lielbritānijā un Nr. 2 ASV; pirmajā desmitniekā Latvijā). Kompozīcija ietverta albumā «I See You», kas ir trešais grupas karjerā. Tas nāca klajā 13. janvārī un ir otrais, kas spējis uzrāpties britu topa pašā virsotnē.

Tādus pašus panākumus savulaik sasniedza debijas albums «xx» (2009), kamēr otrais ar nosaukumu «Coexist» (2012) bija piektajā vietā. 2010. gadā «The xx» saņēma prestižo «Mercury» balvu un 2011. gadā grupa tika nominēta «BRIT» balvai veselās 3 kategorijās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu