Liriskais dziesminieks Jānis Moisejs laiž klajā Latvijas nākamo «šlāgerhitu» (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju dziedātājs Jānis Moisejs, kurš 19. augustā svin jau 30. jubileju, laidis klajā jaunu jaunu dziesmu un tās video ar nosaukumu «Sapņu taurenītis».

Dziedātājs pats saka: «Dziesma ir stāsts par cilvēku sapņiem un mīlestību. Ikvienam no mums ir īpaši, tikai sev zināmi un vēl nepiepildīti sapņi. Un katrs esam kā taurenis, kas var pacelties sapnim pretim un nolaisties uz tā kā uz visskaistākā vasaras pļavas zieda, lai justos laimīgs, priecīgs un piepildīts. Tāpēc dažkārt ir tikai jāpārvar bailes un jāapzinās paša spējas sasniegt vēl neredzētus apvāršņus, - iespējams, kopā ar otru cilvēku».

Jānis savas skatuves pieredzes laikā ir piedzīvojis daudz panākumu un pierādījis sevi kā veiksmīgu dziedātāju un saņēmis arī Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada balvu par veiksmīgāko šlāgerdziesmu, uzstājoties kopā ar Lieni Šomasi un izpildot dziesmu «Neskaties pulkstenī».

Šogad papildus Šveicē iegūtajam maģistra grādam finanšu un banku zinībās mūziķis ir aizstāvējis bakalaura grādu tiesību zinātnē Rīgas Stradiņa universitātē. Viņš pašlaik darbojas finanšu nozarē un vairāk nekā 4 gadus ir Rīgas Improvizācijas teātra aktieris, kur ik nedēļu ir sastopams «Splendid palace» notiekošajās izrādēs «Ar šarmu pret karmu». 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu