Dziesminieks Liktenīgais turpina iekarot Latvijas šovbiznesu; palīgā steidz Ģirts Ķesteris (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesminieks Liktenīgais, kurš sevi šā gada aprīlī pieteica kā Latvijas šovbiznesa glābējs, izdevis jaunu dziesmu ar videoklipu, kurā piedalās arī Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris.

«Jaunais videoklips «Vienkāršs mīlošs vīrs» ir stāsts par cilvēku, kurš mums ir līdzās un par cilvēku, kurš ir kaut kur ļoti tālu», skaidro Liktenīgais. «Šajā klipā galvenā varoņa Ģirta loma tika uzticēta nevienam citam kā Dailes teātra aktierim Ģirtam Ķesterim, kurš perfekti atbilda šī klipa kastinga nosacījumiem - kvalitāte, mīlestība, šarms,» turpina dziesminieks.

Aiz pseidonīma Liktenīgais slēpjas Valmieras drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs, kurš par Liktenīgā tēlu ironiski stāsta: «Esmu pilnīgi pārliecināts, ka šobrīd Latvijas šovbiznesam esmu glābējs, kurš var palīdzēt, tāpēc, draugi, kāpiet manā laivā un es jūs aizvedīšu uz pareiziem līčiem».  

Iepriekš dziesminieks slavu iemantoja ar dziesmu «Lapa vējā, duncis mugurā» kura video versijā piedalījās tautā populārie Valmieras drāmas teātra aktieri Regīna Devīte un Kārlis Neimanis.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu