Naumova par sievišķīgumu: Negribu krāsot sarkanas lūpas un nagus (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

«Tad, kad tu ienāci studijā, iestājās tāds rimtums. Pēkšņi kaut kas tāds liegs no tevis plūst. Tu esi ļoti sievišķīga, to nevar noslēpt, tomēr nav ne īso svārku un sarkano lūpu. Kā tu to panāc?» sarunu šovā «Starp mums» runājot latviešu dziedātājai Marijai Naumovai vaicā raidījuma vadītājs Valdis Melderis.

«Es nepērku sarkanas lūpu krāsas,» smejoties saka dziedātāja Marija Naumova. Un, lai arī ir meitenes, kurām ļoti piestāv šāda lūpu krāsa, Naumova atklāj, ka viņai tā nepiestāv jeb drīzāk ne spilgtas lūpas, ne nagu lakas viņai «neprasās», pat ja piestāvētu.

Atzīmējot savas radošās darbības 20. gadskārtu, Marija Naumova koncertēja pa Latviju ar koncertizrādi «Romani Rat» («Čigānu nakts»). Viņa norāda, ka šīs koncertturnejas laikā sevi parādīja no visām pusēm, no A līdz Z, tomēr ikdienā viņa cenšas būt mierīga.

«Es esmu askēte pēc dabas. Es esmu ļoti dažāda, bet es ļoti mācos būt mierīga,» stāsta Naumova. «Mēs visi esam dažādi, jo mūsos ir viss. Vienīgais kaut kāda puse ir vairāk attīstīta, bet kaut kāda mazāk.»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu