Šadurskis atklāj, ar kuru piezīmi skolas dienasgrāmatā lepojas visvairāk (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V) intervijā pirms gaidāmā 1. septembra pastāstīja, kādas piezīmes dienasgrāmatā saņēmis tad, kad mācījies skolā.

«Bērnībā man skolotāja ierakstīja piezīmi, ar kuru lepojos līdz pat šai dienai. Klasesbiedrs, guļot slimnīcā, no saviem palātas kolēģiem bija iemācījies svilpt, mutē iebāžot divus pirkstus. Kad atgriezās skolā, mēģināja šo prasmi iemācīt arī pārējiem.

No rīta pirms stundām trenējāmies, man sākumā nesanāca, bet tad pēkšņi izdevās, turklāt ļoti skaļi. Par to saņēmu piezīmi: «Kārlis no rīta pirms stundām skaļi svilpa pie atvērta loga un darīja kaunu skolai.»

Es biju tik lepns par to vārdu - skaļi! Tātad man izdevās,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja politiķis.

Tāpat Šadurskis izdevumam atklāja, ka viņa māsai savulaik dienasgrāmatā ierakstīta piezīme «Apēda uzskates līdzekli», jo viņa skolotājas prombūtnes laikā apēda klusās dabas zīmēšanai paredzētos ābolus.

1. septembris ministram solās būt ļoti aizņemts, jo jāierodas vairākās skolās un jāapmeklē daudzi pasākumi, taču jau 2. septembrī viņš plāno ar vērienu svinēt kaķa Makša 18 gadu jubileju – būšot gan ciemiņi, gan torte.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu