Austrālijā vīrietis pēc autoavārijas noiet 100 km, lai atrastu palīdzību (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nomaļā Austrālijas daļā avārijā cietis vīrietis nogājis vairāk nekā 100 kilometrus, lai atrastu kādu, kurš viņam varētu palīdzēt, ziņo BBC.

21 gadu vecais Tomass Meisons (Thomas Mason) trešdien, 30. augustā, sadragāja savu mašīnu, kad brauca pa nomaļu ceļu un uz tā izskrēja kamielis.

Lai arī vīrietis nebija smagi ievainots, viņš atradās 150 kilometru attālumā no tuvākās pilsētas. Līdz piektdienai Meisons bija nogājis jau apmēram 120 kilometrus līdz viņu 37 kilometrus no Jularas pilsētas atrada glābēji.

«Es zināju, ka vai nu miršu vai tikšu atpakaļ uz lielceļa un mani kāds pamanīs. Es domāju, cik ilgs laiks paies, kamēr kāds sapratīs, ka es esmu pazudis,» vīrietis pastāstīja «Nine News».

Tāpat viņš žurnālistiem atklāja, ka pa ceļam atrada ūdens tvertni un ūdens pudeli, taču pēc šo resursu izbeigšanās ķērās pie sava urīna dzeršanas, lai izdzīvotu.

Par dēla pazušanu ziņoja vecāki, kad piektdien Meisons nebija ieradies uz lidmašīnas reisu no Alisspringsas uz Dārvinu.

Policija informē, ka vīrietis atrašanas brīdī bija apdedzis saulē un dehidrējies, taču citādāk «neticami labā garastāvoklī».

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu