Valdis Valters publiski nosauc Edgaru Jaunupu par «pid**u» (270)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēc Latvijas basketbola izlases zaudējuma pret Slovēnijas valstsvienību otrdien, 12. septembrī, teju ikviens sociālo tīklu lietotājs pauda savas emocijas un atzinību puišiem par labi paveiktu darbu. Valdis Valters, bijušais basketbolists un raidījuma «Hat Trick» vadītājs, pauda savu nostāju attiecībā pret politiķi un basketbola funkcionāru Edgaru Jaunupu.

Jaunups sociālajā vietnē «Twitter» pēc sāpīgā zaudējuma, kad Latvija piekāpās Slovēnijas izlasei ar rezultātu 97:103, raksta, ka viņam ir «patiess lepnums, bet arī tik sāpīgi un vienīgais, kas pietrūka - mazliet veiksmes.»

Valters, reaģējot uz Jaunupa ierakstu, atbildēja ar skarbākiem vārdiem - «kamēr tāds pidars kā tu būsi pie basketbola, veiksmes nekad nebūs».

Arī Edgars Jaunups, nepaliekot atbildi parādā, pauda nostāju pret Valdi Valteru: «To elli un bedri esam pārvarējuši un tur neatgriezīsimies. Prastums un tukšums ir pagātne.»

Jau vēstīts, ka ļoti sāpīgu zaudējumu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā otrdien piedzīvoja Latvijas nacionālā basketbola komanda, kas Stambulā (Turcija) ar 97:103 (23:34, 32:17, 11:25, 31:27) atzina talantīgās Slovēnijas pārākumu, kura guva septīto panākumu pēc kārtas. Līdz ar to Latvijai šis turnīrs ir noslēdzies.

Komentāri (270)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu