Klaiņojoši suņi Grieķijā līdz nāvei sakož britu tūristi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CameliaTWU, CC BY-NC-ND 2.0

Pensionēta akadēmiķe piezvanījusi savai ģimenei un lūgusi palīdzību pēc tam, kad brīvdienās Grieķijā viņu sakoduši klaiņojoši suņi, bet tas nelīdzēja, vēsta izdevums «The Telegraph». 

62 gadus vecās sievietes līķis tika atrasts divas dienas pēc viņas «palīgā sauciena».

Sieviete apmeklēja kādu vietu Grieķijas ziemeļu daļā netālu no robežas ar Turciju un bija nolēmusi mērot ceļu atpakaļ uz savu viesu namu kājām.

Pēdējo reizi sieviete redzēta ceturtdienas pēcpusdienā plkst. 4.30 Petrotas pludmalē netālu no arheoloģisko izrakumu vietas.

Holingvortas kundze, kura ir no Bredfordas pie Eivonas, strādājusi Bristoles universitātē. Viņa vākusi naudu Grieķijas labdarības organizācijām, kas palīdz Sīrijas bēgļiem un bijusi aktīva cilvēktiesību aizstāve.

Kad kundzes ģimene Londonā saņēma ārkārtas zvanu, radinieki sazinājās ar vietējām varas iestādēm, kas izmeklēja plašu teritoriju, līdz pēc ilgiem meklējumiem atrada cietušās līķi.

Viņas līķi policija atrada svētdien plkst. 10.45 pēc vietējā laika.

Ārlietu ministrija norādījusi, ka uztur kontaktus ar Grieķijas policiju saistībā ar pazudušo sievieti. Tāpat arī sniedz konsulāro palīdzību viņas ģimenei.

Vietējie stāstīja, ka ceļš, pa kuru gāja sieviete, ticis plaši izmantots, taču tas atradies blakus saimniecībām, kur izvietoti sargsuņi. Iespējams, ka viņai uzbrucis sargsuns, kas aizsargājis vietējo saimniecību.

Tiek ziņots, ka Grieķijā ir vairāk nekā viens miljons klaiņojošu suņu pēc tam, kad daudzi iedzīvotāji pameta valsti pēc ekonomiskās krīzes.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu