Liene Greifāne velta savam dēlam sirsnīgu vēstījumu abu dzimšanas dienā (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 5. oktobrī, dzimšanas dienu svin dziedātāja un topošā režisore Liene Greifāne. Arī Greifānes dēls Sebastians Matiass dzimis vienā dienā ar savu mammu, kura viņa 12. gadadienā atminējusies grūtās, bet skaistās dzemdības.

Greifāne sociālajā vietnē «Facebook» publiskojusi emocionālu ierakstu, kurā atminas savu dzimšanas dienu pirms 12 gadiem un Sebastiana pirmo dienu šajā pasaulē.

«Lai cik lielu dāvanu kāds man dāvinātu, pašu lieko dāvanu man Dievs jau uzdāvināja. 12 gadus atpakaļ šajā dienā nāca pasaulē mans pirmdzimtais Sebastians Bronušs. 56 cm, 3650 g. Dzemdības nebija vieglas, taču es tik ļoti viņu gaidīju, ka tad, kad viņu ieraudzīju un paņēmu rokās, asaras pārklāja manus vaigus. Pateicoties Sebim, es kļuvu par mammu. Un viņš ir bijis lielisks dēls. Sebīt, daudz laimes, cālīt, un, lai sapņi caur ieguldīto darbu realizējas. Mīlu tevi!» emocionālā vēstījumā vecākajam dēlam raksta Liene.

Greifāne ir divu bērnu - Sebastiana Matiasa un Kristofera - mamma.

Šobrīd Liene studē Viskrievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā, Krievijā.

 

Family party #family #positive

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu