Nedēļas horoskops: 23. - 29. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops nedēļai

AUNS Aizmirstiet par pienākuma apziņu, ja jākārto darīšanas ar cilvēkiem, kuriem nevarat pilnībā uzticēties. Esiet kritisks, ieklausieties savā sirdsbalsī. Kārtojot naudas darījumus, esiet īpaši uzmanīgs, lai sev neradītu materiālos zaudējumus. Tieši nauda kļūs par nopietnu strīdus objektu ar kādu no tuviniekiem. Kā vienmēr būsiet īsts mājas labais gariņš, jo paveicot mājas ģenerāltīrīšanu, vēl spēsiet aptekāt un rūpēties par mājiniekiem. Jums spēku dos viņu mīlestība. Kalsiet nākotnes plānus, varbūt tāpēc redzēsiet zīmīgu sapni.

VĒRSIS Tevī dzims daudz labu ideju, tāpēc intensīvi strādāsi, jo vēlēsies pēc iespējas ātrāk, vairāk realizēt tās dzīvē. Bremzējošs faktors var izrādīties apkārtējo neprognozējamā rīcība. Kopsummā šonedēļ būsi konservatīvs, piesardzīgs, tāpēc visa veida jauninājumus uztversi drīzāk kā apgrūtinājumus, pārbaudījumus, nevis kā iespējamo progresu, izaugsmi. Šonedēļ tevi diemžēl var pievilt datortehnika, personīgais auto. Ja pratīsi rast optimistisku skatu uz dzīvi, nekļūsi sapīcis par neveiksmēm, agri vai vēlu, tiksi pie kārotā!

DVĪŅI Spēsi palielināt savu darba tempu, pateicoties kam, pastāv iespēja beidzot realizēt nodomus, kuri savulaik piedzīvojuši neveiksmi. Savu uzmanību veltīsi ļoti dažādām, pat krasi atšķirīgām lietām. Tavi ienākumi visticamāk nostabilizēsies, kas var notikt, pateicoties tuvu cilvēku palīdzībai. Ceļā uz panākumiem, neizbēgami satiksi skauģus, kuri centīsies tevi no šī ceļa nodabūt nost. Tava neatlaidība, gribasspēks būs labākie ieroči, kas nepieciešami, lai cīnītos par savu sapņu piepildījumu.

VĒZIS Šonedēļ labāk izvairies no lielām ļaužu masām, jo pastāv risks ciest materiālos zaudējumus. Izejot sabiedrībā, rūpīgāk noslēp savu maku, lai tas nekļūtu par vieglu laupījumu. Līdz trešdienai, vēlamāk atlikt malā saimnieciskos darbus, vairāk baudīt kopīgus mirkļus ar ģimeni, pievērsties radošām lietām. Nedēļas otrā puse vairāk piemērota lietišķām aktivitātēm. Vari sakārtot ar juridisko pusi, mantojumiem saistītus jautājumus. Piektdien nav izslēgtas zīmīgas tikšanās. Brīvdienās vēlēsies baudīt otrās pusītes sabiedrību.

LAUVA Absolūti iespējams, tu dosies ceļojumā vai arī vēl tikai tādu plānosi. Šonedēļ ieteicama regulāra fiziska slodze, darbi, kuri neprasa lielu intelektuālu piepūli. Uzsākot jaunus projektus, galvenokārt rēķinies ar savām iespējām, resursiem, nelolo ilūzijas attiecībā uz apkārtējo solījumiem. Tev ne reizi vien var nākties pierādīt, ka esi savas vietas cienīgs, ka spēj attaisnot, uz sevi liktās cerības. Attiecībās ar mājiniekiem būsi gādīgs, rūpēsies, lai neviens nejustos apdalīts ar tavu uzmanību.

JAUNAVA Tevis ieguldītais darba apjoms būs patiesi ievērojams, labi, ka neizpaliks arī atbilstošs atalgojums. Pēc lielajiem darbiem, mieru, morālo līdzsvaru gūsi mājās, ģimenes lokā. Pieņemot svarīgus lēmumus, vairākkārt pārliecinies, ka visu esi izrēķinājis, sapratis pareizi. Ja tev kādubrīd uzglūnēs nepatikšanas, draugi noteikti būs klāt, gatavi palīdzēt. Mīlas jomā šonedēļ kļūsi kaislīgāks, romantiskāks nekā ierasts. Tavas pārmaiņas nenoliedzami iepriecinās partneri, mudinās viņu uz līdzīgu rīcību.

SVARI Lai atrisinātu patiesi svarīgus darba jautājumus, tev nāksies likt lietā visas savas zināšanas, profesionālās iemaņas. Jutīsies kā radīts grandioziem projektiem, būsi enerģijas, entuziasma pilns. Tev radītās pārmaiņas, sasniegtie rezultāti izsauks apbrīnu pat skauģos. Nav izslēgts, iegūsi ietekmīgu cilvēku atbalstu. Panākumi darbā lielākoties liks aizmirst par atpūtu. Taču tu skaidri apzināsies, ka šobrīd rosies savas nākotnes vārdā. Mīļotais cilvēks pratīs atbalstīt tevi.

SKORPIONS Manīsi, ka tevis ilgi ieguldītais darbs, beidzot sāk dot jūtamus rezultātus. Iedvesmas pārņemts, pratīsi pārvarēt jebkuru šķērsli savā ceļā. Nav izslēgts, būsi sadūšojies veidot savu biznesu, kurā līdzdalību piedāvāsi arī draugiem, radiem. Grūtības var sagādāt nesakārtotas īpašumu apdrošināšanas lietas. Tu spēsi paveikt daudz vairāk, ja prātam papildus vairāk uzticēsies savai intuīcijai! Šāds tandēms ļaus ne tikai veiksmīgāk strādāt, bet arīdzan ievērot mēra sajūtu, laikā apstāties, jo pārlieku liela slodze nelabvēlīgi var ietekmēt tavu veselību.

STRĒLNIEKS Šonedēļ nav ieteicams rīkot lielus pasākumus. Tev grūtības var sagādāt organizatoriskie darbi, tos būtiski ietekmēs neparedzami apstākļi, nejaušības. Nav izslēgti negaidīti tēriņi ģimenes vajadzīgām, tāpēc būtu labi, ja līdz šim esi veidojis kaut nelielus uzkrājumus. Neskatoties uz saspringto un trauksmaino ikdienu, pratīsi atpūsties, izpriecas noteikti garām nelaidīsi, īpaši, ja būs iespēja lustēties kopā ar jautru, radošu kompāniju.

MEŽĀZIS Savus tiešos pienākumus veiksi ar lielu atbildības sajūtu, tāpēc arī panākumi nekur neizpaliks. Cenšoties izprast apkārtējo problēmas, mazāk domāsi par savējām, tādējādi pat kaut uz brīdi «aizmuksi» no tām. Veiksme pavadīs pēc dabas mierīgos, līdzsvarotos Mežāžus. Šonedēļ esi atvērtāks pret radošām lietām, jo tās ne tikai palīdzēs tev uzlabot omu, sastapt jaunus, interesantus cilvēkus, bet arīdzan kaut kādā veidā vairos tavus ienākumus. Kā sev atbilstošākos atpūtu, izvēlēsies klusu, mierīgu pastaigu gar jūru, pirts procedūras, baseina apmeklējumu.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes silti iesaka būt apdomīgākam, nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus! Kaut arī jaunais darba piedāvājums var likties vilinošs, toties tas var izrādīties patiesi īslaicīgs. Nekautrējies paust viedokli, ja rodas iespēja, sniedz savu komentāru par notiekošo. Aktīvāk iesaistoties sabiedriskajos procesos, tev izdosies gūt jaunas atziņas, iegūt apkārtējo novērtējumu, cieņu! Naudas lietās esi dubultā piesardzīgs, jo šī brīža izdevumi, ieguldījumi noteiks turpmāko finanšu lietu virzību.

ZIVIS Saimnieciski, organizatoriski darbi vairāk sekmēsies nedēļas pirmajā pusē, tuvojoties nedēļas beigām, vairs nespēsi tā īsti koncentrēties, jo stress un nogurums būs tevi pievarējis. Nav izslēgts, ka tu daudz domāsi par turpmāko izglītošanos, profesionālo pilnveidi. Izvairies no agresīvu cilvēku kompānijas, neiesaisties asās diskusijās. Savā rīcībā pret otro pusīti centies būt tālredzīgāks, jo mirkļa emociju lēmumi, izteikumi, var jūtami sarežģīt savstarpējās attiecības. Brīvdienās vari ļauties sevis sakopšanai, izskaistināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu