Naumova dalās nelāgās atmiņās par Parīzi: Automašīnai pēkšņi tika izsists logs (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Dziedātāja un aktrise Marija Naumova (44) intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» dalījās kādā atmiņā, kuru viņa vēl aizvien atceras ļoti spilgti.

Reiz viņai nācās piestāt vienā no Francijas galvaspilsētas kriminālajiem rajoniem, lai uzpildītu degvielas tvertni savam spēkratam: «Pie luksofora manai automašīnai pēkšņi tika izsists logs un nozagta soma. Protams, ka bijuši arī daudzi jauki notikumi saistībā ar Parīzi, bet šis ir loti iesakņojies atmiņā. [..] Ir vietas, uz kurieni nevajag braukt.»

Viņa izdevumam atklāja, ka Parīzē visdrošākā vieta ir centrs, taču visbīstamākie rajoni atrodas pilsētas ziemeļos – tur šādas zādzības notiekot bieži.

Kā jau ziņots, Naumova ar uzņēmēju Raiti Bullīti salaulājās 2006. gada 13. septembrī un abu ģimenē pašlaik aug meita Ramona no Bullīša iepriekšējām attiecībām, kā arī 2010. gada 12. septembrī dzimušais pāra kopīgais dēls Artūrs.

Pāris kopš 2008. gada periodiski dzīvo gan Latvijā, gan Francijā. Parīzē ģimene mitinās blakus katakombām un «La Sante» cietumam.

Kā zināms, dziedātāja pārsteidza visus ar savu priekšnesumu 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Tallinā, izpildot dziesmu «I Wanna» un nodrošinot uzvaru Latvijai. Gadu vēlāk Latvijā rīkotajā konkursā uzvaru guva Turcija, dziedātājai Sertabai Erenerai uzstājoties ar dziesmu «Everyway That I Can».

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu