VVD: Ziepniekkalnā degušie atkritumi atrodas uz pašvaldības zemes (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Sestdien Ziepniekkalnā, Mālu ielā degušie atkritumi atrodas uz pašvaldībai piederošas zemes, sacīja Valsts vides dienesta (VVD) piesārņojuma kontroles daļas vadītāja vietnieks Jānis Lapsiņš.

Viņš skaidroja, ka uz degušo atkritumu atrašanās vietu Mālu ielā ved grantēts ceļš un tuvākajā apkārtnē atrodas vairāki mazdārziņi. Sakarā ar to, ka teritorija atrodas nomaļākā vietā un tai nav norobežojumu, iedzīvotāji to izmanto, lai pretlikumīgi atbrīvotos no dažādiem atkritumiem.

«Kurš šos atkritumus izmetis, mums nav informācija. Kāds šoreiz arī ļaunprātīgi tos aizdedzinājis,» teica Lapsiņš, norādot, ka ugunsgrēkā 70 kvadrātmetru platībā deguši dažādi sadzīves atkritumi un būvgruži, tostarp arī riepas.

Pēc Lapsiņa teiktā, VVD jau iepriekš par šo teritoriju informējis Rīgas domi, jo iedzīvotāji dienestam izteikuši sūdzības par nelikumīgi izmestiem sadzīves atkritumiem.

Kā ziņots, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aizvadītajā sestdienā saņēma izsaukumu Rīgā uz Ziepniekkalnu, Mālu ielu, kur dega riepas 70 kvadrātmetru platībā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu