Īrijas policija meklē pirms diviem gadiem dīvainos apstākļos pazudušo Valēriju Zimecu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Īrijas policija

Īrijas policija atsākusi meklēt pirms diviem gadiem bezvēsts pazudušo Latvijas valstspiederīgo Valēriju Zimecu, vēsta portāls «baltic-ireland.ie».

Policija atkārtoti vērsusies pie sabiedrības ar lūgumu sniegt palīdzību viņa meklēšanā.

Kā iepriekš ziņots, vīrietis pēdējo reizi tika redzēts 2015.gada 1.novembrī Kilkenijā.

46 gadus vecais vīrietis pazušanas dienas rītā apmeklējis neatliekamās palīdzības nodaļu, kuru viņš atstājis pēc divām stundām. Pēdējo reizi vīrietis redzēts uz ielas pretim slimnīcai.

«Joprojām notiek aktīvi izmeklēšanas darbi, policija būtu pateicīga par jebkādu informāciju šajā lietā,» otrdien sacījis policijas pārstāvis.

Joprojām ikviens, kurš ir redzējis Valēriju Zimecu vai var palīdzēt viņa atrašanā, tiek lūgts sazināties ar Kilkenijas policijas iecirkni, zvanot pa tel. 056-777 5000 vai uz konfidenciālo tālruņa līniju 1800 666111.

Valērijs Zimecs ir 1,82 metrus garš, plecīgas miesasbūves, melniem matiem. Kad vīrietis pēdējo reizi tika redzēts, viņam mugurā bija pelēks sporta džemperis.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu