Ceturtdienas horoskops: 23. novembris (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: ceturtdiena

AUNS Patiks atrasties uzmanības centrā. Piesātināta diena ar skatuves dzīvi, masu medijiem saistītajiem Auna zīmes pārstāvjiem. Tev veiksies, taču tev jābūt piesardzīgākam ar dotajiem solījumiem, nepārvērtē sevi!

VĒRSIS Zināmus uztraukumus var sagādāt finansiāla rakstura darījumi. Ja iespējams, atliec šodien ieplānotās lietišķās tikšanās, dokumentu parakstīšanu, velti vairāk laika ģimenes lietām, sevis garīgajai attīstībai.

DVĪŅI Tu pratīsi pilnībā izolēties no apkārt esošajām problēmām, koncentrēties uz sev tīkamo. Zināmā mērā tava atturība palīdzēs izvairīties no nonākšanas apgrūtinošās situācijās.

VĒZIS Apjautīsi, ka tevī dzimst gana daudz perspektīvu ideju, kuru īstenošana var atnest gan slavu, gan ienākumus. Lai kāroto īstenotu, tev būs nepieciešams nodrošināties ar pienācīgu atbalstu no priekšniecības.

LAUVA Brīžiem kļūsi pārlieku straujš, pat haotisks, nespēsi pilnvērtīgi koncentrēties, sevišķi tas būs jūtams, kad ķersies klāt juridiskajām niansēm. Būs pagrūti atrast kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem.

JAUNAVA Tavā dzīvē var ienākt kāds “negaidīts viesis”, kurš jūtami mainīs attieksmi pret notiekošo. Kopumā diena piemērota radoša rakstura aktivitātēm. Dažas Jaunavas tieksies pēc piedzīvojumiem mīlas frontē.

SVARI Nevelc lieki laiku, ja esi nolēmis pierādīt savu taisnību, tad rīkojies! Tev padosies starpnieka pienākumi, pratīsi noregulēt dažādas strīdus situācijas. Arī attiecībās ar otro pusīti būsi liels diplomāts.

SKORPIONS Viss ko būsi nolēmis paveikt, izdosies. Jutīsies lieliski, līdz ar to, uzrādīsi labus rezultātus profesionālajā lauciņā. Attiecībās ar mīļoto var būt nedaudz sarežģītāk panākt kāroto, taču ne neiespējami.

STRĒLNIEKS Piemērots laiks, lai izlīgtu ar tiem, ar kuriem esi nonācis strīdā, kā arī, lai sakārtotu sirdslietas. Notikumi veicinās jaunas atziņas, tev var rasties atbildes uz vitāli svarīgiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Tev veiksies darba lietās! Lai arī ko tu neuzsāktu, viss ies no rokas. Izmanto doto brīdi, lai pilnībā koncentrētu savus spēkus profesionālajā sfērā notiekošajam. Dienas izskaņu gan velti mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Ja vēlies pārvērst savus sapņus īstenībā, tad izplāno, ko un kad darīsi. Izvērtē savas materiālās iespējas un nekādā gadījumā neiesaisties riskantos pasākumos, tie var radīt pamatīgus zaudējumus!

ZIVIS Nekļūsti pārsteidzīgs, lēmumu pieņemšanā. Šodien labāk atlikt lietas, kuras skar naudu, nekustamo īpašumu. Saskarsmē ar tuviniekiem centies būt atvērtāks, vairāk uzticies mīļotā cilvēka sacītajam.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu