«Visur lidoja cilvēki»: aculieciniece par Melburnas incidentu (150)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Melburnas centrā automašīna ietriecās gājēju pūlī, ievainojot vairākus cilvēkus. Tas notika pēcpusdienā neilgi pirms svētkiem, kad daudzi steidzas sapirkt dāvanas tuviniekiem. Incidents bija nevis avārija, bet gan uzbrukums, apstiprinājusi policija.

Baltā «Suzuki» markas automašīna neilgi pēc plkst.16.30 šķērsoja ceļu pie sarkanās gaismas, radiostacijai «3AW» atklāja notikuma aculieciniece. Auto nemēģināja samazināt ātrumu vai apstāties.

«Mēs izdzirdējām troksni. Kad paskatījāmies pa kreisi, ieraudzījām baltu mašīnu. Tā vienkārši brauca virsū cilvēkiem. Visur lidoja cilvēki. Dzirdējām triecienu pēc trieciena. Cilvēki skrēja,» šausminošās ainas apraksta aculieciniece vārdā Sjū.

«Es redzēju kliedzošus cilvēkus un dūmus,» tviterī raksta Lorena Lopatko.

Eltons Hindoli, kurš strādā netālu no uzbrukuma vietas, sacīja, ka no automašīnas esot izvilkts vīrietis, kurš šķita zaudējis samaņu. Aculiecinieku uzņemtajās fotogrāfijās redzams, kā policisti no pasažiera sēdvietas aiz rokām izvelk vīrieti zilos džinsos un gaišā kreklā. Savukārt citā foto redzams bārdains vīrietis, kuram rokas saslēgtas aiz muguras, ziņo portāls «news.com.au».

Komentāri (150)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu