Svētdienas horoskops: 12. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops svētdienai, 12. augustam.

AUNS Tevī dzims sacensības gars un jauni enerģijas krājumi, kuri mudinās pievērsties sportiskām lietām. Galvenais, neizvēlies pārāk ekstrēmus pasākumus, kā lēkšana ar izpletni vai motokross.

VĒRSIS Skaidri apzināsies, ka esi gana strādājis un nu ir pienācis laiks atvilkt elpu, ļauties romantiskiem mirkļiem kopā ar otro pusīti. Kāds Vērsis palutinās sevi ar smalka restorāna vai koncerta apmeklējumu.

DVĪŅI Atpūtini nervus, šodien labāk paliec mājās, sakārto domas un noskaņojies jaunajam darba cēlienam. Kāds Dvīnis var nejauši uzdurties interesantai informācijai internetā, kuru studēs vai visu dienu.

VĒZIS Tu tā vai citādi, bet palīdzēsi līdzgaitniekiem atrisināt viņu privātās dzīves peripetijas. Taču paša ģimenes dzīvē var valdīt neliela nekārtība, kurai ķerties klāt nebūt negribēsi.

LAUVA Eksperimentējot ar savu ārējo tēlu, galvenais nepāršaut pār strīpu un atturēties no pārdrošām pārmaiņām. Šodien ir atbilstošs mirklis visu veidu radošajām iecerēm, ļauj vaļu mūzikai, dejai, zīmēšanai.

JAUNAVA No rīta puses būsi nedaudz saīdzis, labprāt pavadīsi laiku vienatnē. Pēcpusdienā tava oma uzlabosies, līdz ar ko būsi gatavs kopā ar otro pusīti doties uz kādu saviesīgu pasākumu.

SVARI Lielāko dienas daļu pavadīsi mājās. Veicot ikdienišķu uzkopšanu, vari pamanīt lietas, kurām prasās neliels remonts vai pilnveidošana. Būsi apņēmības pilns vajadzīgos darbus veikt paša spēkiem.

SKORPIONS Ja tev ir savs dārzs, labprāt tajā parušināsies. Faktiski jebkura neliela fiziskā aktivitāte palīdzēs atbrīvoties no uzkrātās spriedzes un sakoncentrēt domas turpmākajām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Tavs dzīvesprieks un smaids sejā darīs priecīgus arī mājiniekus. Šodien, visticamāk, būsi noskaņots laiku pavadīt ģimeniskās noskaņās, veicināt ciešāku dvēselisko saikni atvasītēm.

MEŽĀZIS Komunicējot ar apkārtējiem, necenties par katru cenu viņus pārliecināt par savu taisnību. Šoreiz labāk ieklausies līdzgaitnieku sacītajā, jo tajā var slēpties daudz kā noderīga.

ŪDENSVĪRS Ja vakar vairāk ļāvies paša vēlmēm, iegribām, tad šodien rūpēsies par ģimenes locekļu labsajūtu. Kādam Ūdensvīram var rasties vēlme apliecināt savas pavārmākslas prasmes.

ZIVIS Ieteicams paveikt plānotos mājas darbus līdz pusdienas laikam, jo vēlāk tava dienas kārtība var krasi mainīties. Iespējams, tie būs negaidīti viesi vai arī ļoti vilinošs uzaicinājums uz smalku izklaidi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu