De Brujne Anglijas čempioniem Mančestras "City" nevarēs palīdzēt trīs mēnešus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins de Brujne
Kevins de Brujne Foto: Reuters/LETA

Beļģu pussargs Kevins de Brujne no Anglijas čempiones futbolā Mančestras "City" guvis ceļgala savainojumu, kas viņam liks izlaist trīs mēnešus, paziņojis klubs.

27 gadus vecais de Brujne treniņā iedzīvojās potenciāli nopietnā ceļgala savainojumā, bet sākumā atveseļošanās laiks vēl bija jānoskaidro. Kā piektdien ziņo klubs, pussargs guvis labā ceļgala sānu saites bojājumu, kā rezultātā viņš nevarēs komandai palīdzēt aptuveni trīs mēnešus.

Beļģis ceļgalu savainoja arī 2016.gada janvārī, kad bija spiests izlaist divus mēnešus.

De Brujne vasarā aizvadīja lielisku Pasaules kausa izcīņu, palīdzot Beļģijai izcīnīt trešo vietu.

Beļģijas izlases futbolists Mančestras "City" pārstāv kopš 2015.gada, bet pagājušajā sezonā viņš premjerlīgā izcēlās ar astoņiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm, būdams viens no komandas atslēgas spēlētājiem ceļā uz titulu.

Savukārt visu turnīru ietvaros de Brujne atzīmējās ar 12 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli, palīdzot Mančestras vienībai uzvarēt arī Anglijas Līgas kausa izcīņā.

Sezonas pirmajā mačā Mančestras klubs pagājušajā nedēļā ar 2:0 uzvarēja Londonas "Arsenal".

Savas karjeras laikā de Brujne pārstāvējis arī "Genk", Londonas "Chelsea", Brēmenes "Werder" un "VfL Wolfsburg" komandas. Mančestras vienībā viņš pagaidām aizvadījis 142 spēles un guvis 35 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu