Neaizmirstams bildinājums – kamēr šoferim sastāda protokolu, pasažieri saderinās (2)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde savā sociālā tīkla “Facebook” kontā publicēja visai amizantus kadrus, kuros redzams, kā vīrietis bildina savu mīļoto, topošajai līgavai lēkajot aiz priekiem.

Lai gan video varētu šķist kā skaists mirklis, izrādās, ka vīrietim tajā brīdī ir ticis formēts protokols par atļautā ātruma pārsniegšanu.

"Ventspilī, Kaiju ielu, šā gada 9. augustā, veicot ātruma kontroli uz ceļiem, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas aizturēja autovadītāju - viņš brauca ar 77km/h, kur atļautais ātrums ir 50km/h. Kamēr tika formēts protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, notika kas negaidīts - pasažieris izkāpa no automašīnas un pārsteidza savu mīļoto sievieti ar bildinājumu. Ilggadējā darba pieredzē ceļu policisti šādu gadījumu neatminējās pieredzējuši," rakstīja policija.

Tāpat policija novēlēja pārim "daudz baltu dieniņu", taču aicināja neaizmirst par atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu