Liene Stepena par vīra nāvi: viņš dzīvoja ļoti ātri, es centos skriet pakaļ

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Arī šoreiz “Sieviete. Personīgi” raidījumā Daina Jāņkalne runās par sievietei aktuālām tēmām. Horeogrāfe Liene Stepena atklās savas sajūtas, kā ir sadzīvot ar vīra nāvi.

Atšķirīgi viedokļi, tieši jautājumi, drosmīgas atbildes, sarunas par atklātām un nereti neērtām tēmām - jaunajā rudens sezonā žurnālistes Dainas Jāņkalnes veidotais sarunu raidījums „Sieviete. Personīgi“ ik nedēļu pētīs sabiedrībā valdošos stereotipus un meklēs atbildes uz provokatīviem jautājumiem.

Katra raidījuma sērija tiek veltīta kādai sievietei būtiskai tēmai, par ekspertiem aicinot viedokļu līderus un personības, kuras savā pieredzē gatavas dalīties ar citiem. 

Sezonas otrajā “Sieviete. Personīgi” raidījumā horeogrāfe Liene Stepena atklās, kā jūtas un ko pārdzīvo pēc vīra nāves.

"Tas bija šoks! Neviens nevar iedomāties, ka ģimenē var kaut kas tāds notikt. (..) Manī tādās kritiskās situācijās pamostas cīnītājs. (..) Igors pilnīgi sabruka. Es viņu turēju aiz rokas. (..) Mēs cīnījāmies diezgan sparīgi."

Neērti jautājumi un tiešas atbildes par sievietei svarīgo – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījuma «Sieviete. Personīgi» jaunā sezona trešdienās plkst. 21:00 «STV Pirmā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu