Pieķerta! Repera Timati mīļotā fotošopā palielinājusi pēcpusi

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/volkonskaya.reshetova

22 gadus vecā modele Anastasija Rešetova, kura jau kādu laiku ir repera Timati mīļotā un, iespējams, pat līgava, sociālajā tīklā "Instagram" publicēja kārdinošu fotogrāfiju no atpūtas uz jahtas. Šoreiz gan fani mazāk interesējās par meitenes daili, uzmanību pievēršot fonam aiz viņas.

Sociālo tīklu lietotāji pamanīja, ka Rešetova ir izmantojusi fotogrāfiju rediģēšanas programmu "Photoshop", pie tam, diezgan neveiksmīgi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a vibe , don’t you like ?)))) ?

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

"Kas notiek ar bortu?" vēstīja kāds interneta komentētājs. Kā redzams fotogrāfijā, aiz pašas modeles fons izskatās nedabisks, jahtas borta malām esot pārāk ieliektām. Tāpat pārveidota ir arī Rešetovas pēcpuse, kura izskatoties "pārāk apaļa un miglaina", kā tas mēdz gadīties, fotogrāfiju pārveidojot.

Pēc foto publicēšanas interneta lietotāji Rešetovu iesauca par "fotošopa dievieti", daudziem izsakot neizpratni, kādēļ tik skaistai un formīgai modelei kā viņa, ir nepieciešams tik muļķīgā veidā sev palielināt formas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25.08.18 @volkonskaya.reshetova

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#backstage #backtobasics ?

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu