Ronaldu guvis pirmos vārtus "Juventus" kluba sastāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ALESSANDRO DI MARCO/ANSA

Svētdien Itālijas futbola čempionāta (Serie A) ceturtās kārtas spēlē ar pirmajiem vārtiem sezonā oficiālajos mačos izcēlies portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu, kurš palīdzēja Turīnas "Juventus" ar 2:1 uzveikt "Sassuolo" vienību. Pēc spēles Ronaldu atzina, ka līdz gūtajiem vārtiem viņš izjutis nelielu spriedzi.

"Esmu priecīgs par uzvaru. Spēli iesākām labi, bet "Sassuolo" meistarīgi aizsargājās. Parādījām saturīgu sniegumu un bijām pelnījuši uzvarēt. Ļoti vēlējos gūt pirmos vārtus, tāpēc esmu priecīgs, ka bumba atrada ceļu vārtu tīklā," sacīja Ronaldu.

Ronaldu precīzs bija spēles 50. un 65. minūtē, kas ir viņa vienīgie vārti jaunajā sezonā oficiālos mačos. Tāpat viņa kontā arī viena rezultatīva piespēle partneriem.

"Tāds ir futbols, bet pats svarīgākais ir, ka uzvar komanda. Protams, bija neliela spriedze, ka vēl nebiju atzīmējies ar vārtiem, bet paldies komandas biedriem, kas mani atbalstīja. Zinu, ka esmu labi pastrādājis un tas bija tikai laika jautājums, kad gūšu pirmo vārtus. Domāju, ka esmu labi adaptējies Itālijas futbolam," uzskata uzbrucējs.

Itālijas čempionātu "Juventus" iesākusi ar četrām uzvarām tikpat spēlēs, atrodoties turnīra tabulas kopvērtējuma galvgalī. Nākamo spēli Turīnas komandai jāaizvada jau trešdien, kad UEFA Čempionu līgas ietvaros izbraukumā jātiekas ar Spānijas pārstāvi "Valencia".

"Čempionu līga ir mans mīļākais turnīrs. Mums ir sarežģīta grupa, taču zinām, uz ko esam spējīgi, un ka varam sasniegt labus rezultātus. Mums ir jākoncentrējas tikai uz to," piebilda portugālis.

"Juventus" Čempionu līgā bez "Valencia" sacentīsies arī ar Mančestras "United" un Bernes "Young Boys" vienībām.

Ronaldu uz Turīnas "Juventus" pārcēlās aizvadītajā vasarā par 100 miljonu eiro lielu transfēra summu, bet iepriekš septiņas sezonas pārstāvēja Madrides "Real", pēdējās trīs sezonās kļūstot par Čempionu līgas uzvarētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu