Darbinieks, būdams alkohola reibumā, apzog savu darba devēju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šī gada augusta beigās Valsts policijā ar iesniegumu vērsās kāds vīrietis, kuram no būvobjekta tika nozagti divi velosipēdi un perforators, infomē Valsts policija.

Likumsargi uzsāka iespējamās vainīgās personas meklēšanu.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka cietušais vīrietis savā privātmājas teritorijā, Juglā, veica būvdarbus. Vīrietis bija nolīdzis kādu personu, kurš uz noteiktu laiku strādās būvobjektā. Tā vietā, lai priecātos par iespēju saņemt papildu ienākumus, jaunais strādnieks darba devējam nozaga divus velosipēdus un perforatoru.

Jāpiebilst, ka vīrietis to izdarījis būdams alkohola reibumā.

Veicot operatīvos pasākumus, vakar, 18.septembrī, Valsts policijas Rīgas Teikas iecirkņa darbinieki Latgales priekšpilsētā aizturēja iespējamo vainīgo personu.

Policisti noskaidroja, ka vīrietis nozagtās mantas pārdevis lombardā.

Ņemot vērā, ka kopš mantu zādzības izdarīšanas līdz aizdomās turētās personas aizturēšanas dienai ir pagājis ilgāks laiks, likumsargiem diemžēl nav izdevies atgūt vīrietim piederošās lietas. 

Aizturētais vīrietis ir dzimis 1964. gadā un jau iepriekš sodīts par mantiska rakstura noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta pirmās daļas – par zādzību. Par šādu noziegumu persona var tikt sodīta ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā, un rītdien, 20. septembrī, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu