Džentlmenis un jokdaris: princis Harijs soctīklos izraisa ovācijas

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ADRIAN DENNIS/AFP

Nesen notikušajās labdarības pusdienās, kas notika par godu kulinārijas grāmatas izdošanai "Together: Our Community Cookbook", princis Harijs prata izcelties. Interneta lietotāji aktīvi apspriež Meganas Mārklas vīra rīcību pasākumā laikā.

Grāmatas tapšanā piedalījās Megana Mārkla un "Hubb Community Kitchen" biedres. Atbalstīt Saseksas hercogieni bija ieradies arī viņas vīrs princis Harijs. Neņemot vērā to, ka uzmanības centrā bija jābūt Meganai, pateicoties dažiem vērīgiem aculieciniekiem, par pasākuma galveno varoni kļuva viņas vīrs.

Ļoti populārs ir kļuvis video rullītis, kur princis, slepus nākdams no virtuves, rokās tur sainīti. Interneta lietotāji joko, ka Megana, visticamāk, pirms iziešanas no mājas, neesot savu vīru pabarojusi. Daudzi par īpaši šarmantu uzskata Harija smaidu video noslēgumā, kad viņš pamanīja, ka viņu filmē.

Tāpat daudzi ir pamanījuši, ka princis ir īsts džentlmenis, izturoties pret sievu izteikti rūpīgi un maigi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaah What a Gentleman ???

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Meganas iedvesmojošā runa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Fotogalerija: Harija un Meganas pieņemšana Londonā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu