Neapolē gaidāms jautrs futbols, "Tottenham" ar vairākiem savainotajiem stāsies pretī varenajai "Barcelona" (1)

UEFA Čempionu līga
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Napoli" futbola komanda
"Napoli" futbola komanda Foto: MARCO BERTORELLO/AFP

Šodien ar astoņām spēlēm turpināsies UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs, kur aizraujoši dueļi gaidāmi Londonā, Neapolē un Dortmundē.

Kā pirmās laukumā plkst. 19:55 dosies Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kas savā laukumā spēkosies ar Serbijas vienību Belgradas "Crvena zvezda", kas Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 2:0 pārspēja Latvijas čempionvienību Jūrmalas "Spartaks". Jāpiebilst, ka parīzieši vietējā čempionātā valda - izcīnītas uzvaras pirmajās astoņās spēlēs pēc kārtas, pārspējot 82 gadus vecu Francijas rekordu.

Kā viens no centrālajiem kārtas mačiem sagaidāms Itālijā, kur "Napoli" savā laukumā spēlēs pret "Liverpool". Eksperti paredz rezultatīvu maču, neskatoties uz to, ka "Napoli" savā pirmajā ČL sezonas spēlē nespēja "atvērt" "Crvena Zvezda" vārtus (0:0), bet Liverpūle ar 3:2 pieveica jau iepriekš minēto PSG.

Savukārt plkst. 19:55 Maskavā vietējā "Lokomotiv" uzņems Vācijas Bundeslīgas komandu Gelzenkirhenes "Schalke 04", kas tikai 29. septembrī izcīnīja pirmo uzvaru oficiālajos mačos kopš 25. augusta. Šajā laika periodā "Schalke 04" sešos mačos izcīnīja tikai vienu neizšķirtu un piedzīvoja piecus zaudējumus.

Vēl šajā grupā vēlāk Portugāles klubs "Porto" mājās spēkosies ar Turcijas komandu Stambulas "Galatasaray.

Šajā grupā līdere ar trīs punktiem ir "Galatasaray", kam ar vienu punktu seko "Porto" un "Schalke 04" (abas izspēlēja bezvārtu neizšķirtu), bet bez punktiem ir "Lokomotiv" (0:3 pret turkiem).

A grupā sagaidām viens no kārtas potenciāli interesantākajiem dueļiem - Dortmundes "Borussia" savā laukumā tiksies ar franču komandu "Monaco". "Monaco" šobrīd piedzīvo grūtus laikus - Francijas čempionātā izcīnīta uzvara vien atklāšanas mačā un pārējos septiņos vien trīs neizšķirti, kas dod 18. vietu.

"Atletico" un "Borussia" šajā grupā tikušas pie trīs punktiem, bet "Monaco" un "Club Brugge" ir bešā.

B grupā Eindhovenas PSV no Nīderlandes savā laukumā cīnīsies pret itāļu komandu Milānas "Inter", bet angļu klubs Totenhemas "Hotspur" uzņems Spānijas grandu "Barcelona".

Lai arī "Hotspur" spēlēs mājās, vieglas dienas komandai nav gaidāmas. Ārpus komandas pieteikuma gaidāmajam mačam palicis uzbrūkošais pussargs Kristians Ēriksens, kuram ir vēdera problēmas, pussargs Musā Dembelē un aizsargs Seržs Orjē, kuriem ir augšstilba savainojumi, kā arī pussargs Dele Alli un centra aizsargs Jans Vertongens, kuriem ir traumētas paceles cīpslas. Visi ir pamatsastāva spēlētāji.

"Barcelona" un "Inter" ar trīs punktiem katra ir grupas līderes, kamēr "Tottenham" un PSV cīnās bez punktiem.

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12.decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu