Karaliskās kāzas tuvojas: ko tu par to zini?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA/Scanpix

Britu karaļnams jau sācis aktīvi gatavoties drīzajām kāzām (12.10.), kad viens otram jāvārdu teiks un gredzenus mīs princese Eiženija un viņas mīļotais vīrietis - Džeks Brūksbenks.

Iepazīšanās stāsts

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks iepazinās 2010. gadā Šveices kalnu kūrortā Verbjē, kur bija ieradušies slēpot kopā ar draugiem. Acumirklī starp abiem parādījusies interese un arī dzirkstele! Vīnu tirgotājs un bijušais bārmenis Džeks Brūksbenks bildinājis savu izredzēto romantisku brīvdienu laikā Nikaragvā.

Foto: PA/Scanpix

Kāzu vieta un karietes brauciens

Kāzu svinīgā ceremonija notiks turpat, kur 19. maijā apprecējās princis Harijs un Megana Mārkla - Vindzoras Svētā Džordža kapelā.  Piecpadsmitā gadsimta kapelā notiks ceremonija, pēc kuras pāris dosies izbraucienā ar karieti cauri Vindzorai, lai pamātu tautai. 

Kleita?

Eiženija kādā intervijā atklājusi, cik ļoti ilgi  izvēlējusies kāzu kleitu. "Tā ir vienīgā lieta, ko varu darīt pati.  Kopš saderināšanās dienas esmu plānojusi un domājusi, kāds būs mans līgavas tērps. Vairāk neko neatklāšu, vien to, ka autors ir britu dizainers," stāsta topošā līgava. 

Tātad tas varētu būt viens no šiem modes namiem: Stella McCartney, Emilia Wickstead, Erdem, Vivienne Westwood, Gainsbourg, Ralph & Russo vai Alexander McQueen.

1200 viesi, līgavas māsa, puķu meitene un avīžu zēns

Kopā uz kāzām ielūgti ir 1200 viesu, un mēļo, ka gaidāms vairāk prominenču nekā Harija un Meganas kāzās. Tostarp Klūniju pāris, Elija Goldinga, Kara Delavinja un Džeimss Blants. Tāpat aicinātas ir Eiženijas brālēna, prinča Harija bijušās draudzenes Čelsija Deivija un Kresida Bonasa.

 Zināms, ka princese Šarlote, tāpat kā Meganas un Harija kāzās, pildīs puķu meitenes lomu, bet princis Džordžs - avīžu zēna pienākumus. Interesanti, ka arī dziedātāja Robija Viljama meitiņa Teodora Roze aicināta būt par puķu meiteni.

Nav labākas personas, kas atbilstu nosaukumam līgavas māsa, kā princeses Eiženijas vecākā māsa Beatrise. Viņa arī piekritusi ieņemt šo lomu!

Kāzas bez plastikas

Interesants fakts, ka Eiženija un Džeks, kuri kopā ir jau septiņus gadus, piekodinājuši, ka visa pasākuma laikā nekur nedrīkst būt plastikāta vai polietilēna izstrādājumi. Pāris jau ilgus gadus seko šai eko kustībai un to vēlas turpināt arī savā lielajā dienā.  

Svinēs divas dienas

Princeses Eižēnijas kāzas notiks divas dienas - līdz pat 13. oktobra pēcpusdienas tējai. 

Izmaksas - divi miljoni!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu