Pirmais "X faktora" finālists atklāj, ko domā par saviem konkurentiem

Ekskluzīvi Apollo
Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

7. oktobrī tapa zināms pirmais šova "X Faktors" finālistu četrinieks, kas turpinās priecēt klausītāju ausis svētdienu vakaros jau tiešajā ēterā. Viens no pirmā četrinieka bija grupas "Rock’n’Berries" solists, kuru savā komandā izvēlējās Aija Auškāpa. Apollo.lv sazinājās ar Oskaru, lai noskaidrotu viņa pārdomas pēc šova. 

Vaicāts, kādas sajūtas puisi kā pirmo no četrinieka ir pārņēmušas pēc pirmā krēslu izaicinājuma, Oskars atbild ar manāmu pacilātību. "Sajūtas ir baigi neaprakstāmas, it sevišķi tāpēc, ka mani kā apsēdināja uz krēsliem, tā arī es tur paliku! Visu laiku bija tāds stress… Teiksim tā – pēc tam steidzīgi vajadzēja dušu! Bet viss tā forši rezonējās, ka es šobrīd esmu Aijas komandā un strādāju tālāk. Tagad jau notiek mēģinājumi, gatavojamies nākamajam priekšnesumam."

Tāpat Oskars atzīst, ka var piekrist žūrijas kritikai par to, ka viņš nav pietiekami atraisījies un "ļāvies mirklim". "Vienmēr, kad uzkāpju uz skatuves, man nekas nav iestudēts, es ļoti ļaujos mirklim. Pieļauju, ka tas var kaut kā izskatīties samāksloti, tāpēc man laikam vairāk vajag koncentrēties uz to, ko daru, un mazāk domāt par savām kustībām. Neviens nav perfekts, visiem pie sevis ir jāstrādā – gan pie dziedāšanas, gan dejas. Tāpēc arī esmu "X Faktorā".

Oskars Apollo.lv pačukstēja, ka viņa pirmajā tiešraides priekšnesumā gaidāms īsts "emociju sprādziens". 

Uz jautājumu, kurā no komandas biedriem viņš saredz lielāko konkurentu, puisis atbild izvairīgi. "Atbildēšu politkorekti – visi man ir konkurenti, visi ir kolēģi un visi ir draugi. Bet, tikko mēs uzkāpsim uz skatuves, es darīšu visu, lai pārspētu visus."

Tāpat Millers jau iepriekš ir zinājis savus komandas biedrus. “Prieks, ka labi mūziķi ir tikuši tālāk.”

Kā smejas Oskars, piepildījies tas, ko viņš teica:  "Kā minēju šova sākumā, es aiziešu no turienes ar pielīmētu krēslu vai ņemšu to uz mājām, kamēr izvēlēsies! Sanāca, ka izvēlējās, laikam par krēslu sabijās!"

Nav noslēpums, ka Oskars spēlē arī grupā “Rock’n’Berries”, taču "X Faktors" grupas darbībai nemaz netraucēšot. "Mums menedžere ir ļoti labi saplānojusi grafiku, grupa mani tikai un vienīgi atbalsta, priecājas par panākumiem. Mums jau nekas neapstājās “X Faktora” dēļ un tikai iet uz priekšu."

Fotogalerija: "X Faktora" krēslu izaicinājums

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu