Par "Monaco" galveno treneri kļūs leģendārais Anrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Savulaik slavenais franču futbolists Tjerī Anrī kļūs par Francijas spēcīgākās līgas kluba AS "Monaco" galveno treneri, vēsta laikraksts L'Equipe.

Vien vakar kluba vadība paziņoja, ka no galvenā trenera amata atlaidusi portugāļu speciālistu Leonardo Žardimu, bet Anrī kandidatūra kā viņa pēctecim publiskajā telpā izskanēja jau iepriekš.

Jau šonedēļ Anrī pārtrauks darbu Beļģijas nacionālajā izlasē, kur bija galvenā trenera Roberto Martinesa asistents. Oficiāli par "Monaco" galveno treneri viņš kļūs pirmdien.

"Monaco" šo sezonu iesākusi ļoti neveiksmīgi - Francijas čempionātā deviņos mačos izcīnīta viena uzvara, piedzīvoti pieci zaudējumi un trīs reizes spēlēts neizšķirti, kas 20. komandu konkurencē dod 18. vietu. Tāpat piedzīvoti zaudējumi abās UEFA Čempionu līgas spēlēs.

Anrī pēc profesionālās karjeras beigām strādāja televīzijā kā futbola eksperts, bet vēlāk pievērsās trenera darbam, kļūstot par Beļģijas nacionālās izlases galvenā trenera Roberto Martinesa palīgu, kas līdz viņam šim bijusi vienīgā trenera pieredze.

Tāpat viņš iepriekš bija ticies ar Ēģiptes Futbola asociācijas pārstāvjiem, lai runātu par iespējamo darbu galvenā trenera amatā šajā valstsvienībā, kā arī tika piesaukts citas Francijas komandas Bordo "Girondins" galvenā trenera amatā, tomēr nevienā no šīm komandām viņš netika apstiprināts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu