Svētdienas horoskops: 14. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/hibahaba/

Horoskops svētdienai, 14. oktobrim.

AUNS Tu lieliski apzināsies savu vērtību un neļausi nevienam kāpt sev uz galvas. Galvenais, pielūko, lai nekļūsti pārlieku iedomīgs, citādi tas  atbaidīs potenciālos domubiedrus, sadarbības partnerus.

VĒRSIS Liktenis tev rokās iedos visu, kas vien nepieciešams, lai tu spētu īstenot šā brīža vēlmes. Jautājums, vai tu uzdrīkstēties spert pirmo soli, pārvarēsi nedrošību, lai sasniegtu ko grandiozāku savā dzīvē?

DVĪŅI Iespējams, ka vienkārši atslēgsi telefonu, iekāpsi mašīnā un dosies, kurp acis rāda. Ārpasaulē notiekošais tevi interesēs ļoti pastarpināti, vairāk domāsi par iekšējām vērtībām, psihiskiem procesiem.

VĒZIS Būsi pieradis atrasties sava veida otrās pusītes aizgādībā, taču ir lietas, kuras neviens cits, izņemot tevi, īstenot nevar. Šodien var nākties pieņemt atbildīgus un tālejošus, taču ļoti nepieciešamus lēmumus!

LAUVA Tavi brīvdienas plāni var pajukt kā tāds kāršu namiņš vējā. Taču tu par to nepārdzīvosi. Iespējams, tāpēc, ka plānoto ieceru vietā uzradīsies kas daudz jautrāks. Neļaujies pārmērībām alkohola lietošanā.

JAUNAVA Kaut arī darbs tavā dzīvē ieņem ļoti svarīgu lomu, tu šodien galveno uzmanību veltīsi ģimenes vajadzībām. Kāds Jaunavas zīmes pārstāvis kopā ar atvasītēm var pievērsties jaunam vaļaspriekam.

SVARI Pat ja šodien nonāc saspringtākos brīžos, neuztraucies, saglabā vēsu prātu, jo tieši tā tu atrisināsi jebkuras nebūšanas. Lai nomierinātu nervus, ieteicama mērena fiziska aktivitāte un svaigs gaiss.

SKORPIONS Kaut arī nelabprāt, tomēr lielāko dienas daļu veltīsi profesionālo jautājumu risināšanai. Labi, ka mīļotais cilvēks būs saprotošs un vismaz no savas puses neizteiks nekādus pārmetumus.

STRĒLNIEKS Tava fantāzija būs ļoti sakāpināta, lai neteiktu, gaismas gadu attālumā no realitātes. Šodien nevajadzētu doties uz veikaliem, jo tā vari pamatīgi paputināt ģimenes budžetu, tādējādi radot strīdus ar mīļoto.

MEŽĀZIS Piemērots brīdis, lai dotos viesoties pie radiniekiem, draugiem. Pavadot laiku patīkamu cilvēku sabiedrībā, tu iedvesmosies jauniem darbiem, gūsi tik nepieciešamās pozitīvās emocijas.

ŪDENSVĪRS Liec mierā darba lietas un ļaujies atpūtai, jo tā šodien solās būt krāšņa un atmiņā paliekoša. Saskarsmē ar mīļoto valdīs patīkama un romantiska gaisotne. Vakars solās paiet īpaši kaislīgās noskaņās.

ZIVIS Vēlēsies savu mājokli redzēt perfektā tīrībā un kārtībā. Tavu iegribu īstenošana prasīs gandrīz visu dienu, taču rezultāts būs tā vērts. Attiecībās ar laulāto šobrīd atturies cilāt naudas lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu