Meivezers paziņo, ka cīnīsies ar Habibu Nurmagomedovu (1)

Jauna rekordcīņa?
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: PA Pictures/Scanpix

Leģendārais amerikāņu bokseris Floids Meivezers (50-0, 27 KO) paziņojis, ka cīnīsies ar krievu cīkstoni Habibu Nurmagomedovu, vēsta Business Insider. 

TMZ Sports medijam Meivezers paziņojis, ka cīņa starp viņu un Habibu notikšot. 

"Jā, cīņa notiks. Es uzskatu, ka mēs tiešām varam noorganizēt šo vēsturisko cīņu," sacīja Meivezers. 

Abiem cīkstoņiem ir kas kopīgs - abi ir pieveikuši īru Konoru Makgregoru. Ja Habibs to izdarīja nesen, tad leģendārā cīņa starp Meivezeru un Makgregoru notika 2017. gadā, kad desmit raundu cīņā Lasvegasā uzvaru svinēja Meivezers. 

Foto: Reuters/LETA

Sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem neiztika arī Meivezera apvainojumi Makgregoram.

"Habibs teica, ka viņš Makgregoru sita tā, ka viņš bija gar zemi. Pēc viņa sacītā es pret Makgregoru biju saudzīgāks. Lai jau tā būtu, bet acīmredzot viņam tika Makgregora paliekas no mūsu cīņas," sacīja Meivezers. 

Kā zināms, tad ilgi gaidītajā cīņā starp īru Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja Habibs, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties. 

Jau pirms šīs cīņas abu sportistu starpā valdīja lielas nesaskaņas un tas turpinājās arī pēc cīņas, kad Nurmagomedovs jau ringā Makgregora virzienā raidīja vairākus asus vārdus. Pēc tam viņš sāka runāt ar Makgregora sparinga partneri Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa. Pēc asas vārdu apmaiņas, krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu