Fitnesa modele un blogere Paula iesaka veselības trieciena devu: smūtija un maizīšu receptes

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fitnesa modele Paula Freimane
Fitnesa modele Paula Freimane Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Tā kā rudens mūs ar laikapstākļiem nelutina, diemžēl ir grūti izvairīties no dažādām saslimšanām. Lai lieku reizi nesaslimtu, ir svarīgi uzņemt pietiekami daudz vitamīnus, atrasties svaigā gaisā, vēdināt telpas, neaizmirst par kustēšanos un ievērot personīgo higiēnu.

Lielisks iedvesmas avots un piemērs ir sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri rāda labu piemēru ar veselīga dzīvesveida uzturēšanu, tāpēc ir reti redzami slimojam.

Daiļā fitnesa modele, trenere un sporta entuziaste, programmas MonacoFit izveidotāja Paula Freimane (23) savā Instagram profilā bieži dalās ar sportiskiem ieteikumiem un kārdinošām un veselīgām receptēm, tāpēc, lai neiedzīvotos vīrusos, palūdzām Paulai padalīties ar veselību stiprinošiem ieteikumiem. 

» Fitnesa modele Paula: bieži komentē, ka esmu pārāk liela, sakačāta un izskatos pēc vīrieša

Paula baciļu aizgaiņāšanai iesaka pagatavot veselīgo smūtiju. Sajauc kopā ananasu, citronsulu, ingveru un medu. Veselīgi, ātri un lieliski garšo!

Foto: Pexels

Savukārt, ja gribas ko stiprāku, vari pagatavot maizītes ar avokado un ķiploku. Paula sava Instagram blogā receptēs bieži izmanto avokado, jo tas ir lielisks vitamīnu avots. Protams, ķiploks ir vērtīgs veselības uzturēšanai jebkurā gadalaikā, īpaši - aukstajā periodā. Cik daudz to pievienot, tas lai paliek tavā ziņā. Izmēģini un iedvesmojies no Paulas!

Foto: Pexels

Ja arī tev ir ieteikumi un receptes, kā uzturēt veselību un uzņemt gana daudz vitamīnus, lai neslimotu, padalies ar mums! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu