Sandis Ozoliņš atzīstas, ka viņam ir jaunas attiecības; radusies vēlme atkal veidot ģimeni (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Bijušais pašmāju hokejists un Stenlija kausa ieguvējs Sandis Ozoliņš (46) ir uzsācis jaunas attiecības. Sarunā ar žurnālu “Santa” viņš gan neatklāja, kas ir viņa jaunā sirdspuķīte, taču pastāstīja, ka ļoti gribētos atkal kļūt par tēvu.

“Līdz nesenam laikam visa mana pasaule sastāvēja galvenokārt tikai no hokeja. Personīgajā dzīvē nevarētu būt kādam etalons un pats sev uz pleca uzsist: «Jā, Sandi, malacis!» Zinu, ko noteikti vēl gribētu, - lai augstākais spēks vai Dievs, kā nu kurš to sauc, man ļautu vēl reizi izbaudīt ģimeni. Tā, kā es to saprotu. Un lai šajā ģimenē būtu bērniņš. Un lai es varu viņu izaudzināt par labu, iejūtīgu, izpalīdzīgu cilvēku. Tas, protams, nenozīmē, ka mani jau pieaugušie dēli tādi nav. Bet mana personīgā piedalīšanās šajā procesā, laiks un uzmanība - to es gribētu piedzīvot,” intervijā ar “Santa” izteicās Ozoliņš.

Kā zināms, Sandis Ozoliņš šogad sāka strādāt ēdināšanas uzņēmumā "Lido", ieņemot kompānijas Mārketinga nodaļas vadītāja vietnieka amatu, ziņoja žurnāls "Privātā Dzīve".

"Lido" īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons norādījis, ka Ozoliņš "Lido" mārketinga komandai pievienojās šā gada sākumā un sāka vadīt vairākus stratēģiskus "Lido" mārketinga projektus kopā ar jaunajiem kolēģiem. Tā kā darbs "Lido" Mārketinga nodaļā esot dinamisks un gana izaicinošs, Ozoliņam būtu bijis grūti apvienot darbu profesionālā hokeja jomā un "Lido". Taču hokejists neatsaka dalīties savā pieredzē arī par profesionālā hokeja tēmu, ja tas ir nepieciešams, norādīja Ķirsons.

"Mums ļoti palīdz viņa starptautiskā pieredze un redzējums, kas iegūts, 15 gadus spēlējot un aizstāvot savas komandas godu prestižajā Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kā arī septiņas reizes spēlējot NHL Zvaigžņu spēlēs. Šajā sadarbībā visi esam ieguvēji. Sandim ir iespēja plašāk izpausties biznesa sfērā, mums - jaunas idejas un lielisks kolēģis," norādīja Ķirsons.

Jau ziņots, ka 45 gadus vecais Ozoliņš pērn septembrī pēc abpusējas vienošanās ar kluba vadību atstājis Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu. Viņa vadībā komanda piedzīvojusi 12 zaudējumus pēc kārtas.

Kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis aģentūrai LETA teica, ka atstāt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu bija Ozoliņa paša izvēle, lai gan kluba vadībai lielu iebildumu pret viņa darbu neesot bijis. "Sandis pats vēlējās aiziet, bet noslēgumā tas bija mūsu visu kopīgs lēmums," sacīja Savickis. "Pret Ozoliņa darbu mums nebija pretenziju, bet pret rezultātu gan. Viņš bija veicis secinājumus par paveikto, bet par to, kādi tie bija, jājautā pašam Sandim," toreiz sacīja Savickis.

Ozoliņš par rīdzinieku galveno treneri negaidīti tika apstiprināts pērn maijā, turklāt viņam šī bija pirmā pieredze pie kādas komandas stūres.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu