"Maple Leafs" rezultatīvākais hokejists Metjūss savainojuma dēļ nespēlēs vismaz četras nedēļas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ostons Metjūss
Ostons Metjūss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Toronto "Maple Leafs" rezultatīvākais hokejists Ostons Metjūss savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz četras nedēļas, apstiprinājusi līga.

Metjūsam ir kreisā pleca trauma, kuru viņš guva sestdien regulārā čempionāta spēlē pret Vinipegas "Jets". Viņam šajā laika posmā nebūs nepieciešama operācija.

"Tā ir daļa no spēles un šobrīd man būs smagi jāstrādā, lai atgrieztos, cik ātri vien iespējams," turnīra rīkotājiem sacīja 21 gadu vecais hokejists.

Metjūss spēlē pret "Jets" saņēma noteikumu robežās izpildītu spēka paņēmienu no aizsarga Džeikoba Trubas, pametot laukumu uzreiz pēc sadursmes.

Četru nedēļu laikā "Maple Leafs" aizvadīs 13 spēles, taču traumas ārstēšanas process var arī ievilkties.

Metjūss šosezon ir vadošais "Maple Leafs" hokejists, kurš sakrājis 16 punktus, gūstot desmit vārtus un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Viņš ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā un septītais visā līgā, taču vārtu guvēju sarakstā viņš ir dalītā otrajā pozīcijā.

"Maple Leafs" ir Austrumu konferences līdere ar 16 punktiem 11 mačos, kamēr latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" šajā pašā konferencē ir sestajā pozīcijā ar 13 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu