Habiba menedžeris: Cīņu ar Meivezeru nedrīkst aizvadīt pēc UFC noteikumiem - tā būtu slepkavība (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

UFC čempiona vieglajā svarā Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abuls - Azizs sarunā ar TMZ Sports izteicies, ka Habiba un leģendārā boksera Floida Meivezera potenciālo cīņu nevajadzētu aizvadīt pēc MMA (Mixed Martial Arts) noteikumiem, jo tā būtu slepkavība.

Šie komentāri bijuši kontekstā ar UFC prezidenta Dana Vaita izteikumiem, ka, ja Meivezers vēlas aizvadīts cīņu ar Nurmagomedovu, lai viņš to dara pēc MMA noteikumiem.

"Nedomāju, ka kāda sporta komisija pieļautu šādas cīņas norisi pēc UFC noteikumiem. Tas būtu pretlikumīgi, tā būtu slepkavība," iesāka Habiba menedžeris.

"Habibam ir plašs cīņas arsenāls. Esmu par 100% pārliecināts, ka viņs uzveiktu Floidu arī pēc boksa noteikumiem. Habibs ir ļoti spēcīgs. Viņš viņu nogurdinātu un izdarītu spiedienu. Viņš uz to ir spējīgs," sacīja Abduls - Azizs.

Nobeigumā Nurmagomedova pārstāvis nievājoši izteicās par Meivezera vecumu: "Manuprāt, Floids publiskajā telpā par potenciālo cīņu ar Habibu izsakās tikai tāpēc, lai par viņu neaizmirstu. Viņam jau ir 57 gadi, drīz būs 60 (patiesībā Floidam ir 41 gads - red.). Viņš nespētu Habibam neko izdarīt."

Atgādināsim, ka ilgi gaidītajā cīņā 6. oktobrī ar īru Konoru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Vēlāk Habibs arī izteicies par potenciālo boksa maču ar Meivezeru - viņš vēloties to aizvadīt Maskavā, Lužņiku stadionā, savukārt bokseris bija izteicies, ka ar Habibu gatavs aizvadīt cīņu 2019. gadā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu