Valda Kalnozola sieva pēc vīra neievēlēšanas Saeimā meklē viņam darbu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Evija Unama

Zaļo un zemnieku savienības politiķis, bijušais miljonārs, celtniecības magnāts un restorānu saimnieks Valdis Kalnozols šogad Saeimā neiekļuva. Kā izdevumam "Privātā dzīve" atklāj vīrietis, šobrīd par viņa tālāko nākotni cīnās sieva.

"Redzēs, ko darīšu tālāk. Sieva cīnās. Jau izsūtījusi manus CV uz dažādām vietām, uz kaut kādiem amatiem. Tāpat viņa skatās, kur es varētu savu roku pielikt celtniecībā. Neesmu no tiem, kurš ar papīriem krāmējas. Tas nav man, es vairāk esmu īsta darba darītājs. Lai sieva tos papīrus raksta un sūta," pavēstīja Kalnozols.

Sieva esot ievietojusi pat sludinājumus, kuros aicina pieteikties tos cilvēkus, kuri grib iekārtot vai uzbūvēt sev mājokli, jo Kalnozolam esot pieredze un prasmes celtniecībā, taču, ja neviens klients tā arī nepieteiksies, viņš paredz, ka sieva viņu pieteiks bezdarbniekos.

Fotogalerija: Zaļo un zemnieku savienības pārstāvji gaida vēlēšanu rezultātus

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu