Ilze Jurkāne uzsākusi jaunas attiecības ar deviņu bērnu tēvu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Finansiste Ilze Jurkāne kopš vasaras izskaņas apmeklē pasākumus kopā ar kādu elegantu kungu. Kā noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve", Ilzei ar pavadoni izveidojušās romantiskas attiecības. 

Žurnāls vēsta, ka Ilzes jaunais draugs ir Vācijā dzimušais latvietis, klavieru meistars Dāvids Kļaviņš.

Elegantais kungs, kurš ir arī deviņu bērnu tēvs, atklāj, ka ar Ilzi iepazinušies vasarā un drīz vien starp abiem uzplaukušas romantiskas jūtas.

"Mums ir daudz kopēju interešu, ir saistoši kopā pavadīt laiku. (.. ) Ilze ir sabiedriski ļoti aktīva, viņa zina, kur jāiet, kas jāredz, kas jāklausās. Atbraucu ciemos un izbaudu to. Protams, viņa arī lieliski gatavo! Garšīgāk nemēdz būt," lepojas Dāvids.

Dāvids par savu mājvietu šobrīd sauc Ungārijas pilsētu Vacu, kurā arī tiek ražotas unikālās klavieres. 

Tāpat izdevums noskaidrojis, ka Dāvida Kļaviņa vārds ir minēts arī Ginesa rekordu grāmatā - viņš 1987. gadā uzbūvēja 3,71 metru augstu koncertflīģeli. Tolaik tas bija augstākais pasaulē.

Kā zināms, Ilze Jurkāne iepriekš bija precējusies ar kādreizējo ārlietu ministru Jāni Jurkānu. Abu laulības izjukšana tika plaši apspriesta dzeltenajā presē - parādījās ziņas, ka Jānim jau apmēram gadu ir attiecības ar citu, precētu sievieti - Rīgas Stradiņa universitātes profesora Pētera Apses sievu, angļu valodas pasniedzēju Lindu Apsi.

Fotgalerija: Ilze Jurkāne

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu