Deputāte Linda Liepiņa par attiecībām: Saplēstu krūzi nesalīmēsi

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Linda Liepiņa
Linda Liepiņa Foto: AFP/LETA

Jaunākajā žurnālā Ieva lasi interviju ar Saeimas deputāti Lindu Liepiņu, kur viņa runā par politiku, attiecībām, mīlestību un sajūtām.

(..) "Man ir tendence iemīlēties sliktajos puišos," stāsta Linda Liepiņa. "(..) Ir sievietes, kuras apsver - kāds vīrietim raksturs, kāds viņš būs ģimenes dzīvē... Es mīlu tikai ar sirdi - ja ir, tad ir, ja nav, tad nav. Nevaru iedomāties, kā es varētu dzīvot kopā ar cilvēku, kuru es no visas sirds nemīlētu. Iespējams, tieši tāpēc arī šobrīd dzīvoju viena. (..)

Un tad no draugiem uzzināju, ka Francijā viņš dzīvo kopā ar citu sievieti un viņas bērniem. (..)

Bet attiecības... Skaidrs, ka saplēstu krūzi nesalīmēsi. (..)

Tad vēl zināma nozīme ir stereotipam, ka nav labi šķirties. (..)

» Drosmīgi un atklāti: jauns Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā 

Kopīgi bijām noīrējuši dzīvokli, un vienu vakaru pa ceļam uz mājām iebraucām degvielas uzpildes stacijā šo to nopirkt. Ejam jau uz mašīnas pusi, kad viņš mani pēkšņi apstādina un saka: «Klausies, man tev jāsaka kaut kas ļoti nopietns.»

Pie sevis domāju - vai tiešām viņš mani bildinās degvielas uzpildes stacijā?! Vai tad nevarēja izvēlēties kādu romantiskāku vietu? Tā vietā viņš man paziņoja, ka ir citās attiecībās, un šajās attiecībās drīz būšot ģimenes pieaugums. Tāpēc mēs tagad nevaram būt kopā, bet, ja es pacietīšoties, pēc kāda laika varēsim. (..)

Šķiet, es pievelku tādus tipus. Nemaz nemēģināšu stāstīt par pārējiem (iesmejas). Līdz ar to mani tikpat kā vairs ne ar ko nevar pārsteigt." 

Visu interviju ar Lindu Liepiņu lasi jaunākajā žurnālā Ieva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu