Indra Salceviča netic, ka attiecības kāds var noskaust

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes māksliniece Indra Salceviča sociālajos tīklos atklāja savas pārdomas par to, vai viņai, publicējot fotogrāfijas ar mīļoto, nav bail, ka viņas attiecības kāds varētu noskaust. 

“Noskaudīs attiecības? Vai vispār kaut ko tādu var noskaust? Vai attiecības neizjūk, jo cilvēki vienkārši ir ar dažādām vērtībām, dažādiem viedokļiem un dzīves mērķiem? Vai jebkādas domas par otru cilvēku var ietekmēt cilvēka dzīves kvalitāti vai notikumus viņa dzīvē – arī lēmumus, ko viņš pieņem? Un, ja var ietekmēt, vai kāds varētu sākt domāt par to, ka man pieder villa Spānijā? Nu lūdzu! Man jau šķiet, ka tikai cilvēka paša domas, lēmumi un rīcība ietekmē to, kā dzīvosi, kas notiks un kā būs! Un kā jums šķiet?” rakstīja Salceviča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Komentāros viņa norādīja, ka skaudība ir cilvēku “pārākais ego”.

“Personīgi man bērni un vīrietis, kā arī draugi ir manas dzīves sastāvdaļa. Viņi mani veido! Es esmu tāda, kāda esmu, pateicoties viņiem. Kopā apgūstam dzīves skolu. Jā, un man patīk dokumentēt, iemūžināt savu dzīvi bildēs. Un sociālos tīklus daļēji uztveru kā bilžu albumu! Vecumdienās varēšu pašķirstīt,” rakstīja modes māksliniece.

Salceviča jau kādu laiku ir aizņemtas sievietes statusā. Abi mīlnieki savu privāto dzīvi mēdz regulāri izrādīt sociālajos tīklos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu