Indra Salceviča dalās pārdomās par dzīvošanu "zem tupeles"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes māksliniece Indra Salceviča sociālajos tīklos atklāj savas pārdomas par vīriešu un arī sieviešu "palikšanu zem tupeles".

"Mēs visi esam dzirdējuši teicienu, ka sievietes mēdzot vīriešus zem tupeles palikt. Proti - vada, nosaka, kontrolē.. Faktiski valda pār vīrieša izvēlēm, ietekmē u.t.t. Es te tā mazliet pafilozofēju. Ja reiz valdīšanu, izrīkošanu pār partnera prātu, izvēlēm, sauc par "zem kurpes" palikšanu, vai nav tā ka mēs sievietes arī mēdzam sevi palikt zem tupeles?" jautā modes māksliniece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

"Uzliekam sev rāmjus, izdomājam kā mums vajag dzīvot,kā mums jāizskatās, kādu vīrieti mums vajag un te uzsvars - uz mums vajag!"

"Vadāmies pēc galvas, pēc kaut kādiem tur standartiem, stereotipiem, uzliekam sev kurpi ar konkrētas formas zoli, vai krāsas papēdi..."

"Nu kaut kā tā, kā vajag. Bet varbūt labāk dzīvot kurpēs un nevis zem tās? Lai šis ir kā novēlējums ikvienai, kura dzīvo ar kurpi uz galvas! Vienalga, vai pašas, vai "sašas" liktu. Novēlu kurpes pirkt un tās kājās vilkt! Jā, zinu, līdz jaunajam gadam viens mēnesis. Bet tad visi rakstīs dažādus novēlējumus un manējais, varbūt, pazudīs starp ‘ntajiem birumiem, tāpēc rakstu tagad! Laimīgu jauno, jaunajās kurpēs!" novēl Salceviča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mēs visi esam dzirdējuši teicienu, ka sievietes mēdzot vīriešus zem tupeles palikt. Proti - vada , nosaka, kontrolē.. Faktiski valda pār vīrieša izvēlēm, ietekmē u.t.t. Es te tā mazliet pafilozofēju . Ja reiz valdīšanu , izrīkošanu pār partnera prātu, izvēlēm, sauc par “zem kurpes” palikšanu, vai nav tā ka mēs sievietes arī mēdzam sevi palikt zem tupeles? Uzliekam sev rāmjus, izdomājam kā mums vajag dzīvot,kā mums jāizskatās, kādu vīrieti mums vajag un te uzsvars - uz mums vajag! Vadamies pēc galvas, pēc kaut kādiem tur standartiem, stereotipiem, uzliekam sev kurpi ar konkrētas formas zoli, vai krāsas papēdi... Nu kaut kā tā, kā vajag. Bet varbūt labāk dzīvot kurpēs un nevis zem tās?? Lai šis ir kā novēlējums ik vienai, kura dzīvo ar kurpi uz galvas! Vienalga vai pašas vai "sašas" liktu. Novēlu kurpes pirkt un tās kājās vilkt ! Jā, zinu, līdz jaunajam gadam viens mēnesis. Bet tad visi rakstīs dažādus novēlējumus un manējais, varbūt, pazudīs starp ‘ntajiem birumiem, tāpēc rakstu tagad! Laimīgu jauno, jaunajās kurpēs! Un jā, zelta papēdis atrodams Somijas apavos ! #pārdomas #novēlējums #HNY #plussizeblogger #zeltapapēdis #kurpe #esitupati #kādomāsitādzīvosi #dzīvoargaršu #effyourbeautystandards #bepositive #onlypositivevibes #sadarbība #positivelife #dzivepārākīsalaiceptos #dzīvo nost

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu