Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksa rotaļlietas, lezbietes un ģimenes čats: kad par seksu jārunā ar vecākiem

18+
Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Sarunāties ar vecākiem par seksu ir diezgan uzjautrinoši, īpaši, ja runa ir par nevainības zaudēšanu. Cosmopolitan ir apkopojis dažus jautrus stāstiņus - iespējams, ar tevi ir gadījies tāpat.

"Kad ar manu puisi pirmo reizi nodarbojāmies ar seksu, istabā ienāca mamma. Jāsaka, ka mēs jau sen tiekamies un mums abiem ir 18. Viņa nebija šokēta, vienkārši atvainojās un teica, ka ieliks ausīs ausu aizbāžņus. Pēc tam ģimenes čatā (kur bija arī manas vecākās māsas) viņa ierakstīja, ka esmu zaudējusi nevainību, un pievienoja emociju simbolu balonu izskatā. Kāpēc gan tā ir jādara?" Katrīna, 21 gads.

» Noteikumi vīriešiem: ko labāk nedarīt seksa laikā, lai nenokaitinātu sievieti

"Es gribētu aizmirst faktu, ka mamma aprakstīja seksu kā zviedru galdu, kur man nevajadzētu uzreiz ķerties pie pamatēdiena (zaudēt nevainību). Sākumā esot jābauda uzkodas (priekšspēle). Vispār tas ir labs padoms, bet ne jau no mammas," Anna, 23 gadi.

Foto: Depositphotos

"Es ar seksu nodarbojos izlaidumā. Tētis mani no rīta savāca, un man nācās atzīties. Jā, es runāju par seksu, un viņš bija ļoti pārsteigts. Viņš nosarka un klusumā turpināja stūrēt. Mēs nekad vairs to neapspriedām," Katerīna, 25 gadi.

"Vecākajās klasēs pie manis ciemos atnāca draudzene, un mēs runājām par seksu. Nākamajā rītā mamma ienāca pie manis istabā ar prezervatīvu paciņu un lubrikantu. Viņa visu bija noklausījusies!" Alise, 28 gadi.

"Tētis man lūdza nesteigties ar šo īpašo notikumu. Es sāku tikties ar puisi 17 gadu vecumā. Tētis man teica nedarīt to, ko man negribas, bet pēc tam sāka stāstīt par savu pirmo seksuālo pieredzi. Diez vai kāds vispār to vēlas zināt! Lūdzu, lai viņš izbeidz," Linda, 27 gadi.

"Es atzinos tētim, ka mīlu meitenes. Viņš izturējās diezgan mierīgi, bet pēc tam atsūtīja man vēstuli par to, ka, ja reiz tā ir noticis, man vismaz nedraudot grūtniecība. Vēstulei bija pievienota prezentācija ar noteikumiem, kā mazgāt seksa rotaļlietas. Es tā smējos, ka nevarēju paelpot," Elīna, 25 gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu