Sestdienas horoskops: 8. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: OLI SCARFF/AFP

Horoskops sestdienai, 8. decembrim. 

AUNS Brīvdienas iesāksi uz patīkamas, bezrūpīgas nots, kuru vēlēsies pastiept pēc iespējas garāku. Pielūko, lai kāre pēc daudzveidīgas atpūtas nerada robu ģimenes budžetā. Pievērs lielāku uzmanību savām atvasītēm.

VĒRSIS Beidzot varēsi nedaudz aizmirst darba jautājumus un atpūtināt nervus sistēmu. Tev baudu spēs sagādāt gan mājas atmosfēra, gan saviesīgi pasākumi. Šoreiz vairāk pielāgosies tuvinieku vēlmēm.

DVĪŅI Ja vakar nebūsi paspējis tikt galā ar visiem profesionālajiem pienākumiem, tad šodien līdz pēcpusdienai noteikti tos savedīsi kārtībā. Vēlāk izklaides programmu saskaņosi ar draugiem un dosies lustēties.

VĒZIS Tevī var mosties neraksturīga tieksme pēc piedzīvojumiem, kura mudinās pievērsties nedaudz trakulīgai izklaidei. Otrā pusīte var būt neliela neizpratnē, taču labprāt piedalīsies tevis organizētajās aktivitātēs.

LAUVA Mīļotā mudināts, dosieties kopīgi apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Saskarsmē ar laulāto sapratīsies no pusvārda. Nav izslēgts, tiksiet galā ar kādu attiecību sarežģījumu, kurš labu laiku nedeva mieru.

JAUNAVA Ja tev šodien ir brīvdiena, tad tā to arī pavadi, proti, centies pilnībā aizmirst par darba jautājumiem un vairāk koncentrējies sev tīkamām lietām. Mīļotais cilvēks var palīdzēt tev to sekmīgāk izdarīt.

SVARI No rīta vēlēsies tā ilgāk pagulēt un pēc tam nobaudīt gardas brokastis. Dienas norisi īpaši neplānosi, jo skaidri zināsi, sazinoties ar draugiem, plāni radīsies paši no sevis. Šodien neaizraujies ar grādīgajiem.

SKORPIONS Enerģijas krājumi būs pietiekoši, lai dienu pavadītu aktīvās noskaņās. Pilnīgi iespējams, ka iesaistīties kādā sporta pasākumā. Attiecības ar apkārtējiem būs atkarīgas no tava noskaņojuma.

STRĒLNIEKS Saistīs jaunas, līdz šim neizzinātas lietas. Iespējams, sev interesējošo studēsi interneta ārēs. Dienas otrajā pusē paziņas vēlēsies izvilkt tevi ārpus mājas, ir vērts ļauties viņu aicinājumam!

MEŽĀZIS Noskaņojums būs vairāk piemērots, lai pabūtu mājīgā atmosfērā. Tev būs par ko padomāt, par ko parunāt ar mājiniekiem. Dienas izskaņā secināsi, ka esi nonācis pie vērtīgām atziņām.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots ļoti piezemēti, praktiski. Nav izslēgts, ka turpat vai visu dienu nodarbosies ar saimnieciskām lietām. Taču dažkārt arī šādas aktivitātes ir nepieciešamas. Labi sapratīsies ar mīļoto.

ZIVIS Dienu labāk pavadi, esot cilvēkos, jo vientulībā tevi ātri var pārņemt drūmākas domas. Ja vēlies, droši vari pievērsties radošām lietām, it sevišķi ar dejošanu, gleznošanu vai mūziku saistītajām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu