Strēlnieks sekmē "Olympiakos" uzvaru Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks svētdien iemeta 13 punktus Grieķijas čempionāta mačā, sekmējot viņa un Jāņa Timmas pārstāvētās Pirejas "Olympiakos" uzvaru.

"Olympiakos" savā laukumā ar 84:60 (27:20, 22:15, 19:8, 16:17) droši uzvarēja vienu no vājākajām turnīra komandām Krētas salas "Retimnas "Cretan Kings".

Strēlnieks šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā grozā raidīja visus trīs divpunktniekus, divus no četriem trejačiem un vienīgo "sodiņu". Tāpat latvieša kontā trīs rezultatīvas piespēles un viena piezīme.

Timma šai spēlei netika pieteikts.

"Olympiakos" sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Naidžels Viljamss Goss.

Turnīra kopvērtējuma vadībā ar septiņiem panākumiem tikpat mačos ir "Peristeri", kamēr sešas uzvaras sešās cīņās ir Atēnu "Panathinaikos Opap", bet Pirejas "Olympiakos" ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs ir trešajā pozīcijā. Savukārt Rolanda Freimaņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" ar četrām uzvarām astoņās spēlēs atrodas septītajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu