Naudas balvās par sasniegumiem sportā plāno pārdalīt 1,1 miljonu eiro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas bobslejisti Jānis Strenga un Oskars Melbārdis ar olimpisko spēļu bronzas medaļām kaklā
Latvijas bobslejisti Jānis Strenga un Oskars Melbārdis ar olimpisko spēļu bronzas medaļām kaklā Foto: AFP/LETA

Naudas balvās par izciliem sasniegumiem sportā 2018.gadā plānots pārdalīt vairāk nekā 1,1 miljonu eiro, aģentūra LETA uzzināja Izglītības un zinātnes ministrijā.

Pēdējā šī gada Latvijas Nacionālās sporta padomes sēde paredzēta rīt, 12.decembrī, plkst.15. Tajā plānots lemt par naudas balvu piešķiršanu par izciliem sasniegumiem XXIII Ziemas olimpiskajās spēlēs Phjončhanā un par izciliem sasniegumiem sportā 2017.gada nogalē un 2018.gadā.

Lai nodrošinātu naudas balvu izmaksu sportistiem, viņu treneriem, apkalpojošajam personālam un sporta federācijām, šim mērķim kopumā nepieciešami vairāk nekā 1,1 miljoni eiro.

Trešdien sporta padomē izskatīs arī jautājumu par akciju sabiedrības "Latvijas valsts meži" 2018.gadā plānoto ziedojumu sadali sporta nozares attīstības veicināšanai. Tāpat tiks lemts par 2019.gadā plānoto nacionālas nozīmes starptautisko sacensību norisi Latvijā, izskatīti vairāku sporta institūciju iesniegumi par finansējuma piešķiršanu, kā arī citi jautājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu