Pagājušonedēļ policija pieķērusi 120 autovadītājus, kuri pie stūres lietojuši telefonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Autovadītājs, vadot automašīnu, raksta īsziņu.
Autovadītājs, vadot automašīnu, raksta īsziņu. Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Pievēršot pastiprinātu uzmanību, pagājušajā nedēļā fiksēti 120 autovadītāji, kuri, vadot automašīnu, pie stūres lietojuši mobilo telefonu - vēsta Valsts policija.

Otrdien, 11. decembrī, līdz pulksten 14.00 Rīgas reģionā ceļu policisti fiksējuši jau 22 pārkāpējus - autovadītājus, kas lietojuši telefonu pie stūres.

Savukārt pagājušajā nedēļā, pievēršot pastiprinātu uzmanību tam, vai autovadītāji, vadot savu spēkratu, vienlaicīgi nelieto arī telefonu, likumsargi kopumā pieķēruši 120 autovadītājus, kuri stūrējuši ar telefonu rokā. Visvairāk autovadītāju noķerts tieši Rīgas reģionā – kopumā 80.

Valsts policija aicina autovadītājus būt atbildīgus un uzsver, ka esot pie automašīnas stūres, ceļu satiksmei ir jāvelta nedalīta uzmanība; jebkura blakus darbība, īpaši telefona lietošana pie stūres, var radīt bīstamas situācijas uz ceļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu