Sieviete nejauši pa pastu nosūta savu kaķi tālā ceļā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kāda Kanādas iedzīvotāja vārdā Džekija Leika nejauši nosūtīja savu kaķi vārdā Balu (Baloo) pa pastu no Bērnabijas uz Monreālu, vēsta ārvalstu mediji. Taču, pēc 17 stundu brauciena un 2400 aizvadītiem kilometriem, četrkājainais mīlulis ir atpakaļ pie savas ģimenes, vēsta Kanādas raidstacija CTV News.

Kā atklāj sieviete, viņas vienu gadu vecais kaķis ierāpās kastē, kurā sieviete bija salikusi riepas, lai nosūtītu tās savam draugam. Nepamanīdama, ka kastē guļ viņas mīlulis, sieviete pakas aizsaiņoja un ar kurjeru nosūtīja uz Monreālu.

Jau nākamajā dienā Leika pamanīja, ka Balu ir pazudis - viņa ar ģimeni nekavējoties izlika plakātus un apstaigāja kaimiņus, taču kaķi neviens nebija redzējis.

Drīz pēc tam sieviete saņēma zvanu no preču pārvadāšanas kompānijas, tās darbiniekiem neizpratnē jautājot, kādēļ viņa pa pastu sūtījusi kaķi.

Kā izrādās, kaķi atrada kravas automašīnas vadītājs, kurš pamanīja, kā Balu ir izgrauzis kastē caurumu un no tās izrāpies.

Kaķi nekavējoties nogādāja mājās bariņš brīvprātīgo, kuri pārvadā patversmes dzīvniekus.

Balu saimniece pastāstīja, ka tagad mīlulis jau ir atguvies no garā ceļa un turpina mājās darīt nedarbus. Leikas bērni gan mammai vēl nav piedevuši mīluļa nosūtīšanu tālajā ceļā, un neļauj sievietei tuvoties sūtījumu pakošanai. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu